Utrecht

Open op afspraak

030 227 00 50

Lijnmarkt 17

Loopanalyse op afspraak

De fysieke winkels zijn op afspraak te bezoeken. Om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen, zijn de winkels zoveel mogelijk ingericht op loopanalyses. Voor een loopanalyse kun je via deze link een gratis afspraak maken. Weet je al wat je nodig hebt? Plaats dan je bestelling in de webshop.

Maak een afspraak

Onze werkwijze

Met behulp van de Shoe Advisor kunnen onze medewerkers je van het beste schoenadvies voorzien. Zodra je het model hebt gevonden dat bij jou past, kies je uit ons volledige assortiment de kleur die jij het mooist vind. Klik hieronder om meer te lezen over onze werkwijze.

Lees alles over de Shoe Advisor en Color Choice

Bereikbaarheid

Het is lastig om de winkel met de auto te bereiken. In de buurt van All4running Utrecht zijn wel een aantal parkeergarages.
All4running Utrecht is op loopafstand van bushalte Domplein. Vanaf de Dom is het ongeveer 3 minuten lopen naar de winkel.
Op het Domplein, vlakbij de winkel, is genoeg ruimte om je fiets te parkeren. In de straat van All4running Utrecht zelf zijn weinig fietsenrekken.

Parkeergarage Hoog Catharijne

Parkeergarage Hoog Catharijne ligt direct naast het Centraal Station en is daarom ideaal wanneer je de overstap wilt maken op het openbaar vervoer. Vanaf de garage is het ongeveer 6 minuten lopen naar All4running Utrecht.

Parkeergarage Springweg

Parkeergarage Springweg ligt in de buurt van Utrecht Centraal Station. Vanaf de garage is het ongeveer 3 minuten lopen naar All4running Utrecht.

Assortiment

All4running biedt kwaliteit, óók in de fysieke winkels. In elke winkel vind je naast hardloopschoenen en hardloopkleding ook elektronica, accessoires, sportondergoed en sportvoeding.

Wil je weten of een bepaald product in een van onze winkels op voorraad is? Raadpleeg onze klantenservice.