Skip to main content

Utrecht

Vandaag

030 227 00 50

Lijnmarkt 17

Hardloopanalyse Utrecht

Wil je zeker zijn van een loopanalyse met alle aandacht voor jou voor gedurende 30 minuten? Maak dan een afspraak voor een gratis loopanalyse voor het aanmeten van de juiste hardloopschoenen:
Maak een afspraak

openingstijden

  • Maandag: 12:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Woensdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Donderdag: 09:30 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:30 – 17:30 uur
  • Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Maandag:Geopend tot 18:00

Dinsdag: Geopend tot 18:00

Woensdag: Geopend tot 18:00

Donderdag: Geopend tot 21:00

Vrijdag: Geopend tot 18:00

Zaterdag: Geopend tot 17:30

Zondag: Geopend tot 17:00

All4running Utrecht

Online biedt All4running het grootste assortiment aan hardloopproducten. Dit grote assortiment past niet in onze fysieke winkels. Daar zijn de producten aanwezig waarmee een zo groot mogelijke groep hardlopers kunnen bedienen. Is er een specifiek product dat je online hebt gezien en in de winkel wilt testen? Dat is zeker mogelijk, maar neem dan van tevoren even contact op met onze klantenservice. Dan zorgen we ervoor dat jouw beoogde product alvast van het centrale magazijn naar de betreffende winkel wordt gestuurd.

We guide, support and motivate you! 

Bereikbaarheid

Het is lastig om de winkel met de auto te bereiken. In de buurt van All4running Utrecht zijn wel een aantal parkeergarages.
All4running Utrecht is op loopafstand van bushalte Domplein. Vanaf de Dom is het ongeveer 3 minuten lopen naar de winkel.
Op het Domplein, vlakbij de winkel, is genoeg ruimte om je fiets te parkeren. In de straat van All4running Utrecht zelf zijn weinig fietsenrekken.

Parkeergarage Hoog Catharijne

Parkeergarage Hoog Catharijne ligt direct naast het Centraal Station en is daarom ideaal wanneer je de overstap wilt maken op het openbaar vervoer. Vanaf de garage is het ongeveer 6 minuten lopen naar onze hardloopwinkel All4running Utrecht.

Parkeergarage Springweg

Parkeergarage Springweg ligt in de buurt van Utrecht Centraal Station. Vanaf de garage is het ongeveer 3 minuten lopen naar onze hardloopwinkel All4running Utrecht.

TRAININGEN EN EVENEMENTEN

Vanuit onze winkels worden op onregelmatige basis trainingen en evenementen georganiseerd. De trainingen zijn gratis en worden vaak gegeven door onze eigen running experts.

Wil je meedoen of weten hoe het werkt?
Klik hier voor de kalender en meer informatie.

Assortiment

All4running biedt kwaliteit, óók in de fysieke winkels. In elke winkel vind je naast hardloopschoenen en hardloopkleding ook elektronica, accessoires, sportondergoed en sportvoeding.

Wil je weten of een bepaald product in een van onze winkels op voorraad is? Raadpleeg onze klantenservice.