Shoe Advisor Utrecht

All4running is nu ook in Utrecht! Vanaf heden kun je voor de beste kennis op gebied van hardlopen terecht bij de All4running Shoe Advisor Utrecht op de Lijnmarkt, vlakbij de Dom.

Lijnmarkt 17, 3511 KE Utrecht

030 227 00 50

Openingstijden

De winkel is open volgens onderstaande openingstijden. Bekijk hier de aangepaste werkwijze die All4running vanwege het Corona-virus in de winkel hanteert.

Voor een loopanalyse adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. Dat kan gratis via deze link.

Maandag:
gesloten
Dinsdag:
10.00 - 18.00 uur
Woensdag:
10.00 - 18.00 uur
Donderdag:
10.00 - 18.00 uur
Vrijdag:
10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:
10.00 - 17.00 uur
Zondag:
12.00 - 17.00 uur

Winkel

De All4running Shoe Advisor Utrecht is de nieuwste fysieke winkel van All4running. Op de locatie pal onder de Dom vind je de Shoe Advisor waarmee de specialisten van All4running je het meest betrouwbare schoenadvies kunnen geven. Ook ontdek je er de nieuwste collecties hardloopkleding van A-merken en een groot aanbod aan sporthorloges, hardloopaccessoires en sportvoeding.

Loopanalyse

Bij All4running tillen we het aanmeten van hardloopschoenen naar een hoger niveau. In de winkel ligt een atletiekbaan van 20 meter met daarin onze Shoe Advisor-scantechnologie. Hiermee registreren we, met behulp van meer dan 16000 sensoren, de unieke voetafwikkeling tijdens het lopen. Op basis van deze informatie kunnen onze specialisten een zeer betrouwbaar en onderbouwd schoenadvies geven. Maak een afspraak voor een gratis loopanalyse!

Maak een afspraak

Assortiment

In de All4running Shoe Advisor Utrecht wordt gewerkt volgens een vernieuwend concept. Het schoenadvies dat wordt verstrekt naar aanleiding van een loopanalyse op de Shoe Advisor, wordt gekoppeld aan de grote online voorraad van All4running. Op deze manier kan het meest geschikte paar hardloopschoenen worden uitgekozen. Ook in de kleur die de voorkeur heeft. Het schoenadvies wordt dus niet enkel gebaseerd op de in de winkel aanwezige voorraad. Het voor jou perfecte paar schoenen wordt de volgende werkdag gratis thuisbezorgd.

Uiteraard kun je in de winkel ook terecht voor hardloopkleding, hardloopondergoed, hardloopaccessoires en elektronica. In de All4running Shoe Advisor Utrecht vind je essentiële hardloopproducten van A-merken als adidas, Nike, ASICS, Brooks, New Balance, HOKA ONE ONE, Saucony, Garmin en Polar.

Bezoek ook eens onze Shoe Advisor

Amsterdam

Bezoek ook eens onze Shoe Advisor

Den Haag