The smoothest support shoes

Mizuno Wave

Inspire 17

Shop nu

Get inspired to run

De Mizuno Wave Inspire 17 biedt ondersteuning voor licht overpronerende lopers én de perfecte balans tussen demping en responsiviteit. Het rubber dat de onderzool van de schoenen in de gehele lengte bedekt, zorgt voor goed grondcontact. Met de Wave Inspire 17 ben je klaar voor een stabiele run die vooral smooth aanvoelt!

Play me!

Running on waves

De Mizuno Wave plate vormt een onderdeel van meerdere Mizuno-modellen en zorgt ook in de Mizuno Wave Inspire 17 voor de nodige ondersteuning. Dit deel van de zool reduceert de impact van overpronatie. De plaat houdt de voeten stabiel en voorkomt het naar binnen zakken van de enkels.

Soft & secure

De Mizuno Wave Inspire 17 is verbeterd als het gaat om de fit. De hielkap bevat memory foam waardoor de voet stevig in de schoen blijven zitten. De rubberen onderzool zorgt voor goed contact met de grond. Het bovenwerk is zacht en gemaakt van stevig mesh materiaal dat de voeten omsluit en tegelijk laat ademen.

Enerzy foam

Het bouncy gevoel dat je ervaart als je hardloopt op de Mizuno Wave Inspire 17 komt van het Mizuno Enerzy foam. Dit materiaal is heel zacht en zorgt daardoor voor fijne demping. Het is tegelijk responsief waardoor de schoenen dus niet alleen ondersteunen, maar je ook naar voren stuwen.

Mizuno Wave Inspire 17

Dames

Shop nu

Mizuno Wave Inspire 17

Heren

Shop nu