Skip to main content

Ontdek de nieuwe

New Balance

Fresh Foam Vongo v5

Shop nu!

Stability with every stride

De Vongo v5 is ontworpen voor overpronerende lopers en biedt de perfecte mix van ondersteuning en zachtheid. New Balance ontwikkelde het model als een ondersteunende tegenhanger van de bekende 1080. De Fresh Foam-tussenzool over de gehele lengte van de schoenen zorgt voor constante demping terwijl de Medial Post helpt om overpronatie te corrigeren.

Vongo v5
Vongo v5

Wat is er nieuw?

De vijfde versie van de Vongo-serie beschikt wederom over een Fresh Foam-tussenzool. Alleen is er dit keer 5 mm extra schuim aan de mediale zijde toegevoegd. Zo profiteer je van een nog stabielere landing. De pasvorm is ook verbeterd. De materialen in de hiel en rondom de enkel zijn een stuk stijver wat zorgt voor een meer ondersteunende pasvorm.

Veters strikken van de Vongo v5

Een beetje extra steun

Het bovenwerk is gemaakt van ademend Hypoknit-materiaal. De speciale borduursels in het bovenwerk zorgen voor zonale ondersteuning. Zo sta je stevig in je schoenen, letterlijk!

Vongo v5

Engineered comfort

De Fresh Foam-tussenzool over de gehele lengte van de schoenen zorgt voor constante demping tijdens het hardlopen, in combinatie met een veerkrachtig en comfortabel gevoel.

Vongo New Balance

Souplesse

De tussenzool van de Fresh Foam Vongo v5 heeft de vorm van een lichte helling waardoor een soepele voetafwikkeling wordt gestimuleerd.

New Balance Fresh Foam Vongo v5

Dames

Shop nu
New Balance Fresh Foam Vongo v5

Heren

Shop nu