New Balance Fresh Foam Vongo

sort-descending

15 producten

New Balance Vongo kopen

De New Balance Fresh Foam X Vongo hardloopschoenen is er voor lopers die houden van comfort. De naam Vongo heeft New Balance van het Uvongo strand uit Zuid Afrika. De Vongo kenmerkt zich sinds 2022 door het Fresh Foam X materiaal. Bijzonder aan de Fresh Foam X collectie van New Balance is dat de basis van de hardloopschoenen bestaat uit één laag dempend materiaal. Het grote voordeel hiervan is dat de schoenen heel gelijkmatig afwikkelen en veel demping bieden zonder hinderlijke elementen. De Fresh Foam X Vongo hardloopschoenen van New Balance zijn dan ook ontworpen om zo comfortabel mogelijk je kilometers af te leggen.

Functionaliteit New Balance Vongo

Om ook de loper met overpronatie en een gemiddeld tot zwaar postuur een schoen te bieden met maximaal comfort is de Fresh Foam X Vongo ontwikkeld. Door gebruik te maken van een speciale productiemethode vloeien de verstevigde zone onder de voetboog en de rest van de tussenzool naadloos in elkaar over. Zo ondersteunt de Vongo de loper tijdens de afwikkeling zonder dat dit merkbaar is. Verder is alles in de Vongo erop gericht je het gevoel te geven dat je als vanzelf loopt. Een naadloos bovenwerk en een gesegmenteerde slijtzool vervolmaken de Fresh Foam X Vongo tot een heerlijk zachte schoen voor de overpronerende loper. Daarbij maakt het niet uit je beginner bent of je 25e marathon uitgelopen hebt. Maximaal genieten gegarandeerd.

Naamgeving New Balance Fresh Foam X Vongo

De productmanager van de Fresh Foam X Vongo is een geboren Zuid-Afrikaan. De naam Vongo komt van een beroemd strand in Zuid-Afrika: Uvongo. Het gevoel over het zachte zand hard te lopen was de inspiratiebron bij het ontwikkelen van dit model hardloopschoenen van New Balance. 

Voorlopers van de Fresh Foam X Vongo zijn:

  • Fresh Foam Vongo v2
  • Fresh Foam Vongo v3
  • Fresh Foam Vongo v4

Je bestelt de New Balance Vongo hardloopschoenen voor dames en heren in de webshop van All4running. De hardloopschoenen worden gratis bij je thuisbezorgd. Wil je meer te weten komen over de New Balance Fresh Foam X Vongo? Neem dan contact op met de klantenservice. 

Click here to visit our Shoe Advisor