Find your fast!

Nike Zoom

Ekiden Pack

Shop nu

Introducing The Nike Zoom Ekiden Pack

Het Fast Pack van Nike is inmiddels niet meer weg te denken in de categorie snelle hardloopschoenen. Vele lopers hebben hun PR verbroken op één van de Nike-modellen. Het nieuwe jaar is aangebroken en Nike trakteert ons op een gloednieuwe colorway van het Fast Pack, namelijk Ekiden. De Ekiden-run in Japan is een speciaal event waarbij lopers van verschillende universiteitenteams een estafette ‘marathon’ lopen van Tokyo naar Hakone, een totale afstand van bijna 218 kilometer.

Meet the team

Het Ekiden Fast Pack van Nike bevat hardloopschoenen die jou kunnen helpen om FAST te lopen. Zo won Geoffrey Kamworor de Halve Marathon in Copenhagen op de Nike ZoomX Vaporfly NEXT% en brak Eliud Kipchoge de magische grens van 2 uur op de marathonafstand op een prototype van de Nike Air Zoom Alphafly NEXT%. Lees hieronder wat de FAST-modellen uit de Ekiden Pack voor jou en je nieuwe PR kunnen betekenen.

Nike Ekiden

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

De spraakmakende Alphafly laat je je eigen grenzen verleggen. Deze innovatieve wedstrijdschoen is met name geschikt voor midden- of voorvoetlanders en voor het lopen van snelle tempo’s op lange afstanden. Samen met het ZoomX foam en de Zoom Air pods zorgt een koolstofvezelplaat over de gehele lengte voor een krachtige sensatie bij elke stap.

Shop Alphafly
Nike Ekiden

Nike Air Zoom Tempo NEXT%

Nike heeft deze schoen speciaal ontwikkeld omdat lopers aangaven dat zij graag een trainingsschoen willen die vergelijkbaar is met de Vaporfly en de Alphafly. De Nike Air Zoom Tempo NEXT% vervult precies die rol; waar je je wedstrijden loopt op de Vaporfly of Alphafly, kun je de Tempo NEXT% gebruiken tijdens je snelle trainingen.

Shop Tempo NEXT%
Nike Ekiden

Nike ZoomX Vaporfly NEXT%

De Nike Vaporfly is de schoen waar de Carbon rage mee begon. Ondanks dat de Vaporfly NEXT% niet kan tippen aan de snelheid van de Alphafly, is het zonder meer één van de snelste wedstrijdschoenen ter wereld. De Vaporfly Next% is de opvolger van de Nike Vaporfly 4% Flyknit en is ontwikkeld voor het breken van snelheidsrecords op de marathonafstand.

Shop Vaporfly
Nike Ekiden

Nike Zoom Fly 3

De Zoom Fly 3 is een soort broertje van de Vaporfly NEXT%. Hij beschikt over Nike’s populaire React-materiaal dat bekend staat om de hoge energieteruggave. Tussen het foam is een zool van koolstofvezel ingeklemd die werkt als een soort springveer. Door de rubberen delen op de slijtzool is de Zoom Fly een stuk duurzamer dan de andere modellen uit de Ekiden Pack.

Shop Zoom Fly 3
Nike Ekiden

Nike Air Zoom Pegasus 37

De Pegasus, ofwel ‘the peg’, is een icoon van Nike en een begrip in de hardloopwereld. De Nike Pegasus staat bekend om haar hoge mate van comfort en het strakke design. Je kunt de Nike Pegasus 37 ideaal gebruiken voor het hardlopen van korte en middellange afstanden.

Shop Pegasus 37