Skip to main content

Find your fast!

Nike Zoom

Ekiden Pack

Bekijk Ekiden Pack

Introducing The Nike Zoom Ekiden Pack

Het Fast Pack van Nike is inmiddels niet meer weg te denken in de categorie snelle hardloopschoenen. Vele lopers hebben hun PR verbroken op één van de Nike-modellen. Het nieuwe jaar is aangebroken en Nike trakteert ons op een gloednieuwe colorway van het Fast Pack, namelijk Ekiden. De Ekiden-run in Japan is een speciaal event waarbij lopers van verschillende universiteitenteams een estafette ‘marathon’ lopen van Tokyo naar Hakone, een totale afstand van bijna 218 kilometer.

Meet the team

Het Ekiden Fast Pack van Nike bevat hardloopschoenen die jou kunnen helpen om FAST te lopen. Zo won Geoffrey Kamworor de Halve Marathon in Copenhagen op de Nike ZoomX Vaporfly NEXT% en brak Eliud Kipchoge de magische grens van 2 uur op de marathonafstand op een prototype van de Nike Air Zoom Alphafly NEXT%. Lees hieronder wat de FAST-modellen uit de Ekiden Pack voor jou en je nieuwe PR kunnen betekenen.

Nike Ekiden Pack alphafly

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

De spraakmakende Alphafly laat je je eigen grenzen verleggen. Deze innovatieve wedstrijdschoen is met name geschikt voor midden- of voorvoetlanders en voor het lopen van snelle tempo’s op lange afstanden. Samen met het ZoomX foam en de Zoom Air pods zorgt een koolstofvezelplaat over de gehele lengte voor een krachtige sensatie bij elke stap.

Shop Alphafly

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2

De Nike Vaporfly is de schoen waar de Carbon rage mee begon. Ondanks dat de Vaporfly NEXT% niet kan tippen aan de snelheid van de Alphafly, is het zonder meer één van de snelste wedstrijdschoenen ter wereld. De Vaporfly Next% 2 is de opvolger van de Vaporfly NEXT% en is ontwikkeld voor het breken van snelheidsrecords op de marathonafstand.

Shop Vaporfly

Nike Air Zoom Rival Fly 3

De Rival Fly is gemaakt voor snelheid en lange afstanden. Dit model leent zich perfect voor zowel snelle trainingen als wedstrijden. De zachtere versie van Cushlon foam samen met de Air Zoom unit onder de voorvoet zorgen voor een responsieve, veerkrachtige ervaring.

Shop Zoom Rival Fly 3
Nike Ekiden Pack Pegasus

Nike Air Zoom Pegasus 38

De Pegasus, ofwel ‘the peg’, is een icoon van Nike en een begrip in de hardloopwereld. De Nike Pegasus staat bekend om haar hoge mate van comfort en het strakke design. Je kunt de Nike Pegasus 38 ideaal gebruiken voor het hardlopen van korte en middellange afstanden.

Shop Pegasus 38