Skip to main content

Nike Air Zoom

Pegasus 37

Your workhorse with wings

Shop nu

Half hardloopschoen, half lucht. Een combinatie van een vertrouwd gevoel door een goede, bewezen hardloopschoen en een licht, verend gevoel door een innovatieve technologie.

Nike Pegasus
Nike Pegasus

Veerkracht bij elke stap

De hardloopschoen heeft de bekende pasvorm waar hardlopers zo van houden. De lichte middenzool van Nike React foam is veerkrachtig en stevig. Meer foam zorgt voor betere demping zonder extra volume. De Air Zoom unit bij de voorvoet is twee keer zo groot als bij eerdere versies en biedt meer veerkracht bij iedere stap. De unit zit hoog en dus dichter bij je voet voor meer responsiviteit.

Nike Pegasus

Klaar voor snelheid

Een andere ontwikkeling die we zien in de Pegasus, is dat het model meer gender specific wordt. De druk in de Zoom Air unit verschilt voor dames en heren, waardoor zowel heren als dames een zo optimaal mogelijke energieteruggave kunnen ervaren. Maar wees niet bang, ‘The Peg’ is nog altijd jouw betrouwbare werkpaard. De herkenbare hielkap die wegloopt van de Achillespees zien we terug in de Pegasus 37. Ook de slijtzool met het iconische wafelpatroon is aanwezig waardoor je de vertrouwde grip en duurzaamheid ervaart.

Nike Air Zoom Pegasus 37

Meer informatie

Ga naar blog

Nike Air Zoom Pegasus 37

Shoppen

Shop nu