Skip to main content

Op wolkjes over de weg

On Cloudswift

Shop nu

Hardlopen op harde ondergronden voelde niet eerder zo makkelijk. De zachte demping in de On Cloudswift vangt je schokken op en zo ren je licht als een veertje over de weg. Dit model is perfect voor korte of middellange afstanden.

Een design voor stadse runs

De On Cloudswift is ontworpen om het rennen op harde ondergronden zacht aan te laten voelen. Dat doet On door de CloudTec-techniek, waarmee het merk een uniek dempingspatroon voor iedere loper creëert. In de Cloudswift is het Helion-dempingsmateriaal gepositioneerd op een manier die het landen op de voorvoet zacht laat voelen en het afwikkelen vanaf de hiel soepel laat verlopen.

Door Speedboard-materiaal, ook onderdeel van CloudTec, wordt je extra gestimuleerd om smooth en op een natuurlijke wijze af te wikkelen. Het bovenwerk van de schoenen houdt de voeten goed op hun plek. Rubberen elementen op de onderzool vergroten het gevoel van grip houden op de weg, zelfs als die nat is.

Meer over Cloudswift

De werkwijze van On

On werkt op twee manieren anders dan de meeste hardloopmerken. Zo maakt het merk geen onderscheid tussen antipronatie- en neutrale schoenen. Daarnaast hanteert On geen nummering bij hun schoenmodellen.

Waar veel andere merken bij een nieuwe versie van een model een nieuw cijfer achter de naam zetten, hanteert On altijd dezelfde naam. Dus ook als er een nieuwe versie van de Cloudswift verschijnt, heet die nog steeds de Cloudswift. Natuurlijk blijf je via onze blog op de hoogte van updates rondom de modellen van On.

Meer over On
On Cloudswift

Dames

Shop nu
On Cloudswift

Heren

Shop nu