Skip to main content

DREAM ON.

The On mission:
To ignite the human spirit through movement.

flow state

Bij On geloven ze dat er ongelooflijke dingen gebeuren wanneer mensen bewegen. In beweging zijn tikt aan op de plek in het onderbewustzijn waar inspiratie ligt. Het wordt de flowtoestand genoemd: Een gemoedstoestand waar actie en bewustzijn in elkaar overvloeien, waardoor we volledig opgaan in het moment. Een truc voor de geest, die ons helpt groter en beter te dromen.

Bekijk On voor damesBekijk On voor heren
NEWEST PRODUCT

Designed by athletes for athletes

Cloudmonster Hyper

Road Running
Max Cushioning

De lichtste schoen in de Cloudmonster-familie, met een tweekleurige middenzool die dempt en maximale veerkracht biedt.

De Cloudmonster Hyper heeft het ultrazachte Helion HyperFoam gemaakt van Pebax. Ook als je het tijdens je run zwaarder krijgt, biedt Helion™ HyperFoam hoge mate van energieteruggave, zodat je op snelheid kunt blijven rennen. In combinatie met de Max CloudTec-technologie vindt er een nieuwe dimensie plaats van zachte demping en een naadloze gewichtsoverdracht voor extra comfort. Dit zijn de grootste Cloud-elementen ooit en vouwen diagonaal samen bij elke stap, zodat je niet wordt afgeremd tijdens het hardlopen.

Allround hardloopschoenen uitgelicht

Cloudmonster 2

Een hardloopschoen ontworpen met een gedurfde rocker dat je vooruit stuwt. Met de On Cloudmonster 2 kun je zachte landingen en maximale veerkracht verwachten. Naast Helion superfoam zorgt de Max CloudTec-technologie voor het verdelen van de druk die ontstaat tijdens de impact van de landing. De Max CloudTec heeft de grootste CloudTec-elementen die On ooit heeft gemaakt.

Shop damesShop heren

Cloudmonster Hyper

Wat krijg je als je extreme CloudTec combineert met Helion HF hyperfoam? Een energieteruggave zoals je nog nooit hebt ervaren. De tweekleurige middenzool van de Cloudmonster Hyper maximaliseert de demping, terwijl Helion HF in de voorvoet de impact absorbeert voor een veerkracht die elke stap energie geeft. Het is hetzelfde schuim dat gebruikt wordt in de top race modellen zoals de Cloudboom Echo 3.

Shop damesShop heren

Cloudsurfer

Cruise over het asfalt met deze ultrazachte hardloopschoen voor op de weg. Met behulp van Finite Element Analysis (FEM) is gesimuleerd hoe elk onderdeel van het prototype reageert tijdens het hardlopen. Met behulp van deze methode is de optimale tussenzool gecreëerd voor een naadloze gewichtsoverdracht van hiel naar teen. Het heet CloudTec Phase en het introduceert een nieuw tijdperk van demping.

Shop damesShop heren

Wedstrijdschoenen uitgelicht

Cloudboom Echo 3

Get ready to outrun your echo. Door een carbon Speedboard te combineren met een extreme rocker vorm, krijg je extra kracht bij elke stap. Siliconen inzetstukken op de veters en binnenzool garanderen dat je voeten comfortabel op hun plaats blijven. Voeg daarbij op maat gemaakte demping voor een race-specifieke pasvorm, en je bent klaar om records te verbreken. Licht in gewicht, groots in prestatie. Ontwikkeld met de snelste lopers en lichtste elementen, weegt de Cloudboom Echo 3 maximaal 215g.

Shop damesShop heren

Cloudspikes

World Athletics-goedgekeurde racespikes ontworpen voor snelle langeafstandsraces op de baan. De Cloudspike 1500 en Cloudspike 10000 zijn ontwikkeld met OAC-atleten om de impact te verminderen naarmate je rondes zich opstapelen. Het unieke volledige lengte Speedboard is een mix van glasvezel-nylon dat je vooruit katapulteert. Geïntegreerd tussen Cloud-elementen in de voorvoet, zet het je op voor een krachtige afzet. Minimaal in gewicht voor maximale efficiëntie.

Shop damesShop heren

Expert Video

Onze productexperts nemen je mee in de technische aspecten van deze producten

RunningJunkies

Hardlopen is meer dan alleen rennen

Hardlopen verbind en dat laat de Amsterdamse hardloopcommunity RunningJunkies zien. Van samen hardlopen, tot samen eten. Die stok achter de deur, maar er ook zijn voor elkaar als het echt even tegen zit.