Skip to main content

ON

Nieuw bij All4running: het Zwitserse merk On. Ontstaan in de Alpen en op missie om een nieuwe hardloopsensatie te ontwikkelen. Dat doet On met het unieke CloudTec. We nemen je mee naar de wolken van On.

Run on clouds

Hardlopen op schoenen van On is als hardlopen op wolken. Letterlijk en figuurlijk, want de elementen in de zool van alle On modellen worden ook wel Clouds genoemd. Deze Clouds zijn gemaakt om hardlopers te voorzien van een zachte landing en explosieve afzet. On is het eerste merk waarvan de schoenen alleen demping geven wanneer de hardloper dat nodig heeft. Met behulp van de CloudTec-techniek creëert On een uniek dempingspatroon voor iedere loper.
Shop On

CloudTec explained

In alle modellen van On vind je CloudTec in de zool van de schoenen. Deze bestaat uit drie verschillende elementen. Ten eerste de unieke Clouds, die samen de buitenzool vormen. Deze wolkjes kunnen zowel horizontaal als verticaal schokken opvangen en maken je landing daardoor extra zacht. Zodra je voeten de grond geraakt hebben, blijven de Clouds stevig op hun plek zitten zodat je verder kunt met een krachtige afzet.

Naast de Clouds omvat CloudTec ook Speedboard en Helion. Speedboard stimuleert een efficiënte voetafwikkeling en heeft per model een apart ontwerp. In wedstrijdschoenen is het Speedboard bijvoorbeeld extra responsief, terwijl het in een meer ondersteunend model voor meer demping zorgt. Het dempingsmateriaal van On heet Helion. Door de combinatie van stijvere en zachtere stukken voelt het uniek aan. Daarnaast is het bestand tegen temperatuurwisseling en daardoor duurzaam.

De schoenen van On

Bij On vind je zowel allround hardloopschoenen als modellen voor tijdens een wedstrijd of trailruns. Eén ding valt op: On heeft geen antipronatie-modellen in het assortiment. Toch kun je ook als overpronerende loper terecht bij On. Het CloudTec-systeem past zich namelijk zodanig aan de loper aan dat het de spieren activeert en de enkels stabiliseert, om zo het overproneren onderdeel te maken van natuurlijke hardloopbeweging.
On

On Cloudflow

Een model voor zowel trainingen als wedstrijden. De Cloudflow is voor lopers die veel responsiviteit en demping in een schoen zoeken.

On

On Cloudstratus

Op de Cloudstratus houd je het lang vol. Een model voor lopers die demping en ondersteuning nodig hebben en dat ook past als je voeten wat breder zijn.

On

On Cloudflyer

Met de Cloudflyer aan je voeten voel je je licht en wendbaar. Tegelijkertijd geeft dit model je de nodige demping en ondersteuning.

On

On Cloudsurfer

Het comfort van een trainingsschoen gecombineerd met de snelheid van een wedstrijdschoen, dat ervaar je als je loopt op de Cloudsurfer.

On

On Cloud X

De Cloud X is lichtgewicht, stabiel en duurzaam. Op dit model kun je alle kanten op, zelfs als je een keer iets anders wilt dan hardlopen.

On

On Cloudflash

Als je snelheid zoekt, kies dan de Cloudflash. Dit zijn wedstrijdschoenen voor lopers die hun persoonlijke records willen verbeteren.

On

On Cloudboom

Op de Cloudboom ren je lange afstanden: een snelle wegwedstrijd van minimaal 10 kilometer, een lange intervaltraining of zelfs een marathon.

On

On Cloudventure

Met de Cloudventure kun je de trails gaan opzoeken. Dit zijn lichtgewicht trailschoenen, die ook beschikbaar zijn in een waterproof-versie.

Zwitserse kwaliteit

On is opgericht met het één doel: zorgen voor een revolutie in de hardloopwereld. In 2010 zijn drie Zwitserse vrienden begonnen met het ontwikkelen van een nieuw soort hardloopschoen, eentje die vooral gericht was op het creëren van een zachte landing en explosieve afzet.

Inmiddels is On na ruim tien jaar uitgegroeid tot merk dat wereldwijd verkrijgbaar is. Tennisser Roger Federer heeft zicht ontpopt tot ambassadeur van het merk en laat zien dat de Zwitserse kwaliteit van On atleten kan helpen nog beter te worden.

Shop OnMeer over On