Skip to main content

Lace ‘em or chase ‘em.

Saucony Endorphin
Pro 3

Shop nu

You at high speed

De Saucony Endorphin Pro 3 is een lichtgewicht wedstrijdschoen voor iedere afstand waarmee hoge snelheden bereikt kunnen worden. Ontworpen met een koolstofvezelplaat en een nog dikkere stapel PWRRUN PB-schuimdemping, voor de ultieme supersnelle loopervaring.

Saucony Endorphin Pro 3

Push past your limits

De Endorphin Pro 3 maakt wederom gebruik van de SPEEDROLL-technologie. Dit omvat de buiging van de voorvoet in combinatie met de geometrische slijtzool. Hiermee heb je goede grip en wordt de afwikkeling van de voet gestimuleerd. Dit geeft het gevoel dat je vooruit gestuwd wordt.

Saucony Endorphin Pro 3

Take it further

Saucony weet dat het foam om de carbonplaat heen minstens zo belangrijk is. De 39,9 mm hoge stapel PWRRUNPB-foam geeft veel demping zodat je comfortabel kun blijven lopen. Het PWRRUNPB-foam is 40% lichter dan normaal EVA-materiaal wat in veel allround-hardloopschoenen wordt gebruikt.

Saucony Endorphin Pro 3

It’s in the details

Het bovenwerk van de Pro 3 is geïnspireerd op het bovenwerk van een atletiek-spike. De verbeterde hielondersteuning en het vernieuwde vetersysteem zorgt voor nog een betere pasvorm. In combinatie met de carbonplaat, het foam en de SPEEDROLL-technologie heeft Saucony de formule voor een ‘unbeatable ride’.

Saucony Endorphin Pro 3

Een shot endorfine

Wil je een snelle halve of hele marathon lopen? Dan is de Saucony Endorphin Pro 3 de juiste keuze. Maar er is meer. Ook dit jaar komt Saucony met een volledig nieuwe Endorphin Collectie. De Shift voor je dagelijkse run, de Speed voor snelle tijden op kortere afstanden en natuurlijk de Pro om PR’s te verpletteren. Stuk voor stuk zijn deze schoenen op unieke wijze ontworpen voor een optimaal resultaat.

Lees meer
Saucony Endorphin Pro 3

Dames

Shop nu
Saucony Endorphin Pro 3

Heren

Shop nu