Skip to main content

Shock Absorber

The Ultimate run bra

Shop nu

Je hebt een goed paar hardloopschoenen, de juiste sportoutfit en een trainingsschema waarmee je jouw doel gaat behalen. Maar weet je zeker dat je aan alles hebt gedacht? Een goede sport-BH is net zo essentieel als een goed paar hardloopschoenen. Ongeacht je cupmaat of het aantal kilometers dat je loopt.

De perfecte partner

Shock Absorber

Ultimate Run Bra

De Shock Absorber Ultimate Run Bra is een comfortabele sport-BH gemaakt van zacht, naadloos materiaal. Dit materiaal gaat wrijving en schuurplekken tegen.

Shock Absorber

Ultimate Run Padded Bra

De Shock Absorber Ultimate Run Padded Bra bevat voorgevormde cups. Deze cups zijn licht gevoerd en bieden een hoog ademend vermogen.

Shock Absorber

Ontworpen voor hardloopsters

De Ultimate Run (Padded) Bra van Shock Absorber is een comfortabele en vooral ondersteunende sport-BH. Een goede sport-BH mag niet ontbreken bij het bereiken van je hardloopdoelen. Ze zijn ontworpen om jouw bewegingen zo goed mogelijk op te vangen. De Shock Absorber Ultimate Run (Padded) Bras beschikken over de volgende eigenschappen:

Design

De sport-BH heeft een zacht, naadloos binnenwerk en beschikt over brede schouderbandjes die je gemakkelijk kunt verstellen.

Racerback

Het racerback ontwerp zorgt voor een optimale drukverdeling tijdens het hardlopen. Door de twee sluitingen aan de achterkant is de BH gemakkelijk aan en uit te trekken.

Ademend

De BH is gemaakt van zeer ademend materiaal. Ook voert de BH vocht effectief af zodat je comfortabel kunt blijven hardlopen.

Infinity-8

Het Infinity-8 ondersteuningssysteem in de sport-BH beschermt je borsten tegen de acht-rondige beweging tijdens het rennen of sporten.

Bra Facts

Het dragen van een Shock Absorber sport-BH vermindert de bounce van de borsten met wel 78%.

——————————-

Dit is twee keer zo effectief als het dragen van een ‘normale’ BH tijdens het sporten.

Ook je sport-BH heeft een houdbaarheidsdatum!

Een sport-BH gaat ongeveer 6 maanden tot één jaar mee, afhankelijk van het gebruik per week. Deze richtlijn heeft te maken met het materiaal van je sport-BH. Deze moet een behoorlijke krachtsinspanning leveren als jij gaat hardlopen. Net zoals een elastiekje verliest de stof na langdurig gebruik zijn rekbaarheid en zullen de elastische vezels in de sport-BH uiteindelijk ook hun spankracht verliezen.

44% van de vrouwen draagt geen sport-BH tijdens het sporten.*

——————————-

Onvoldoende borstondersteuning, in combinatie met overmatige borstbeweging, is de meest waarschijnlijke oorzaak van pijnlijke en gevoelige borsten na het sporten.

* GFK U&A 2012

Shop nu jouw Ultimate Run Bra

Bekijk de collectie