HOKA ONE ONE

HOKA ONE ONE is dé pionier als het gaat om maximale demping. Hardlopers die niet eerder hebben gehoord van het merk, kunnen nog wel eens verrast opkijken door het typerende uiterlijk. En dat terwijl hardlopers die HOKA’s bezitten er geen genoeg van krijgen. Het merk groeit sterk en daarom doken wij in de wereld van HOKA ONE ONE, op zoek naar het verhaal achter de maximum cushioning.

HOKA ONE ONE Clifton 6

Eén van HOKA’s bekendste modellen: de Clifton

De HOKA ONE ONE Clifton 6 is één van de modellen in ons assortiment. De neutrale hardloopschoenen zijn ontworpen voor je dagelijkse runs en trainingen. Het vernieuwde bovenwerk is zachter dan dat van de Clifton 5 en biedt een betere omsluiting van de voeten. Ook de tussenzool is zachter geworden, deze bestaat nog steeds uit EVA-dempingsmateriaal over de gehele lengte, maar de geometrie in de tussenzool is zodanig aangepast dat de schoenen zachter aanvoelen. De slijtzool is flexibel en biedt uitstekende duurzaamheid. Dit maakt het dat de Clifton 6 hardloopschoenen zijn waar je lang van kunt genieten.

Lees meer over dit model

Geboren in de bergen

Verandering komt vaak tot stand door het zoeken van oplossingen voor eenvoudige problemen. Het oorspronkelijke doel van HOKA ONE ONE was om de uithoudingstijd van hardlopers tijdens ultra-trails te beteren door een schoen te ontwerpen waarmee je sneller de berg afdaalt. Daarbij is per toeval de hardloopschoen opnieuw uitgevonden.

Maak kennis met HOKA ONE ONE

Het HOKA-verschil

Hoka One One

HOKA staat zowat synoniem voor premium-demping. Het merk is constant op zoek naar lichtere, responsievere en duurzame demping die beschermen zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Hierdoor konden we snellere, lichtere schoenen aan ons assortiment toevoegen.

Hoka One One

Meta-Rocker, of wielen voor je voeten, draait allemaal om de geometrie. HOKA combineert een laag hiel-teenstuk met de unieke tussenzolen om de normale loopcyclus van een hardloper aan te vullen. Je wordt als het ware vooruit gestuwd.

Hoka One One

Het Active Foot Frame zorgt ervoor dat de hiel en de voet diep in de middenzool zit. Dit betekent dat elke hardloopschoen begeleiding biedt zonder de noodzaak van beperkende elementen. Het Active Foot Frame is als een kuipstoel in een raceauto om je voet op zijn plek te houden.

Ontdek het assortiment van HOKA ONE ONE