HOKA ONE ONE Rincon

26 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

26 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

HOKA ONE ONE Rincon

De HOKA ONE ONE Rincon is een volledig nieuw gezicht in de hardloopwereld. Deze neutrale hardloopschoenen zijn gebaseerd op het zeer succesvolle Clifton-model. De hardloopschoenen zijn ontworpen voor een soepele afwikkeling an de voeten en een vloeiende ervaring tijdens het hardlopen. Less is more bij de Rincon. Het dunne bovenwerk valt direct op. Het is bijna volledig naadloos en heeft een hoog ademend vermogen. Het biedt een lock down gevoel voor de voeten zonder te knellen.

De iconische tussenzool van HOKA, die bekend staat om de dikte, maar ook zeker om de effectieve en comfortabele demping, is ook toegevoegd aan de Rincon. Vergis je niet, ondanks dat het kan ogen als een zwaardere schoen, weegt de Rincon maar 201 gram (US size 9). De HOKA ONE ONE Rincon zijn veelzijdige hardloopschoenen, zowel geschikt voor lange afstanden op een rustiger tempo als het lopen van snelle tempo’s.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.