CORONA & HARDLOPEN
We are RunstoppableWe are Runstoppable

Agenda

Let op: vanwege het Corona-virus gelden voor de winkels in Alkmaar en Amsterdam aangepaste openingstijden. De winkel in Den Haag is gesloten. Bekijk hier de actuele openingstijden per locatie.

Weet je al wat je nodig hebt? Overweeg dan om de betreffende producten via de webshop te bestellen.


In onze winkels vind je een atletiekbaan van 20 meter met daarin onze Shoe Advisor-scantechnologie. Met behulp van meer dan 16.000 sensoren registreren wij de unieke voetafwikkeling tijdens het lopen. Op basis hiervan kunnen onze experts een zeer betrouwbaar en onderbouwd schoenadvies geven. Via onderstaand formulier kun je een gratis afspraak inplannen met één van onze experts.

Het is niet per se noodzakelijk om van tevoren een afspraak te maken. Je kunt tijdens openingstijden altijd langskomen voor schoenadvies. Indien je echter eventuele wachttijd bij de Shoe Advisor wil voorkomen, dan raden wij aan om van onderstaande mogelijkheid gebruik te maken.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.