Skip to main content

Alkmaar

Vandaag

072 520 32 93

Langestraat 83

Hardloopanalyse Alkmaar

Wil je zeker zijn van een loopanalyse met alle aandacht voor jou voor gedurende 30 minuten? Maak dan een afspraak voor een gratis loopanalyse voor het aanmeten van de juiste hardloopschoenen:
Maak een afspraak

openingstijden

  • Maandag: 12:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Woensdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Donderdag: 09:30 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Maandag: Geopend tot 18:00

Dinsdag: Geopend tot 18:00

Woensdag: Geopend tot 18:00

Donderdag: Geopend tot 21:00

Vrijdag: Geopend tot 18:00

Zaterdag: Geopend tot 17:00

Zondag: Geopend tot 17:00

All4running Alkmaar

All4running Flagship Store is dé hardloopspeciaalzaak aan de Langestraat in het centrum van Alkmaar. De vernieuwde winkel heeft een uitgebreid aanbod hardloopschoenen, kleding en accessoires, waar we hardlopers een unieke ervaring bieden. Onze specialistische hardloopproducten van uitstekende kwaliteit bieden we aan met de beste service. Kom langs in onze winkel voor een gratis hardloopanalyse. Met behulp van meer dan 16.000 sensoren meten wij de voetafwikkeling tijdens het lopen. Op basis hiervan kunnen onze experts een zeer betrouwbaar en onderbouwd schoenadvies geven.

We guide, support and motivate you! 

Bereikbaarheid

All4running Alkmaar is midden in het centrum gevestigd, maar daaromheen is genoeg parkeergelegenheid. Klik hier voor de parkeergarages in de buurt.
Het centrum van Alkmaar is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf treinstation Alkmaar is het een klein kwartier lopen. Daarnaast kun je ook met de bus naar het centrum.
Het centrum van Alkmaar is goed te bereiken per fiets. Op het Canadaplein is een gratis bewaakte en overdekte fietsenstalling.

Parkeergarage Karperton

Karperton is een parkeergarage aan de noord-oost kant van het centrum van Alkmaar. Vanaf de parkeergarage is het 5 minuten lopen naar onze hardloopwinkel All4running Alkmaar.

Parkeergarage Kanaalschiereiland

Parkeergarage Kanaalschiereiland ligt aan de noord-west kant van het centrum en direct naast het gemeentehuis. Vanaf Kanaalschiereiland is het ongeveer 8 minuten lopen naar onze hardloopwinkel All4running Alkmaar.

Parkeergarage Schelphoek

Parkeergarage Schelphoek ligt aan de zuid-oost kant van het centrum, vlakbij de Accijnstoren. Vanaf deze parkeergarage is het ongeveer 10 minuten lopen naar onze hardloopwinkel All4running Alkmaar.

TRAININGEN EN EVENEMENTEN

Vanuit onze winkels worden op onregelmatige basis trainingen en evenementen georganiseerd. De trainingen zijn gratis en worden vaak gegeven door onze eigen running experts.

Wil je meedoen of weten hoe het werkt?
Klik hier voor de kalender en meer informatie.

Assortiment

All4running biedt kwaliteit, óók in de fysieke winkels. In elke winkel vind je naast hardloopschoenen en hardloopkleding ook elektronica, accessoires, sportondergoed en sportvoeding.

Wil je weten of een bepaald product in een van onze winkels op voorraad is? Raadpleeg onze klantenservice.