Skip to main content

Alkmaar

Vandaag

072 520 32 93

Langestraat 83

Loopanalyse

Wil je zeker zijn van een loopanalyse met alle aandacht voor jou voor gedurende 30 minuten? Maak dan een afspraak voor een gratis loopanalyse:
Maak een afspraak

openingstijden

  • Maandag: 12:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Woensdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Donderdag: 09:30 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Maandag: Geopend tot 18:00

Dinsdag: Geopend tot 18:00

Woensdag: Geopend tot 18:00

Donderdag: Geopend tot 21:00

Vrijdag: Geopend tot 18:00

Zaterdag: Geopend tot 17:00

Zondag: Geopend tot 17:00

Assortiment

Online biedt All4running het grootste assortiment aan hardloopproducten. Dit grote assortiment past niet in onze fysieke winkels. Daar zijn de producten aanwezig waarmee een zo groot mogelijke groep hardlopers kunnen bedienen. Is er een specifiek product dat je online hebt gezien en in de winkel wilt testen? Dat is zeker mogelijk, maar neem dan van tevoren even contact op met onze klantenservice. Dan zorgen we ervoor dat jouw beoogde product alvast van het centrale magazijn naar de betreffende winkel wordt gestuurd.
Naar klantenservice

Bereikbaarheid

All4running Alkmaar is midden in het centrum gevestigd, maar daaromheen is genoeg parkeergelegenheid. Klik hier voor de parkeergarages in de buurt.
Het centrum van Alkmaar is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf treinstation Alkmaar is het een klein kwartier lopen. Daarnaast kun je ook met de bus naar het centrum.
Het centrum van Alkmaar is goed te bereiken per fiets. Op het Canadaplein is een gratis bewaakte en overdekte fietsenstalling.

Parkeergarage Karperton

Karperton is een parkeergarage aan de noord-oost kant van het centrum van Alkmaar. Vanaf de parkeergarage is het 5 minuten lopen naar All4running Alkmaar.

Parkeergarage Kanaalschiereiland

Parkeergarage Kanaalschiereiland ligt aan de noord-west kant van het centrum en direct naast het gemeentehuis. Vanaf Kanaalschiereiland is het ongeveer 8 minuten lopen naar All4running Alkmaar.

Parkeergarage Schelphoek

Parkeergarage Schelphoek ligt aan de zuid-oost kant van het centrum, vlakbij de Accijnstoren. Vanaf deze parkeergarage is het ongeveer 10 minuten lopen naar All4running Alkmaar.

TRAININGEN EN EVENEMENTEN

Vanuit onze winkels worden op onregelmatige basis trainingen en evenementen georganiseerd. De trainingen zijn gratis en worden vaak gegeven door onze eigen running experts.

Wil je meedoen of weten hoe het werkt?
Klik hier voor de kalender en meer informatie.

Assortiment

All4running biedt kwaliteit, óók in de fysieke winkels. In elke winkel vind je naast hardloopschoenen en hardloopkleding ook elektronica, accessoires, sportondergoed en sportvoeding.

Wil je weten of een bepaald product in een van onze winkels op voorraad is? Raadpleeg onze klantenservice.