Alkmaar

Vandaag

072 520 32 93

Langestraat 83

Loopanalyse

Maak hier een afspraak voor een loopanalyse in Alkmaar. Wat is een loopanalyse?
Maak een afspraak

Onze winkel in Alkmaar is onze eerste en grootste vestiging en daarom ook wel de All4running Flagship Store. Je vindt er een ruim assortiment aan hardloopschoenen, kleding en accessoires.

openingstijden

1e kerstdag (25 december) zijn we gesloten

  • Maandag: 12:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Woensdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Donderdag: 09:30 – 20:00 uur
  • Vrijdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Maandag: Geopend tot 18:00

Dinsdag: Geopend tot 18:00

Woensdag: Geopend tot 18:00

Donderdag: Geopend tot 20:00

Vrijdag: Geopend tot 18:00

Zaterdag: Geopend tot 17:00

Zondag: Geopend tot 17:00

Coronamaatregelen

Het is nog steeds mogelijk om de winkel te bezoeken. Hierbij doen we wel het dringende verzoek om een mondkapje te dragen. Dit ter bescherming van jezelf en anderen in de winkel, waaronder onze eigen medewerkers. Daarnaast raden wij aan om voor een loopanalyse van tevoren een afspraak te maken. Dit zodat wij de drukte in de winkel beter kunnen reguleren.

Onze werkwijze

Met behulp van de Shoe Advisor kunnen onze medewerkers je van het beste schoenadvies voorzien. Zodra je het model hebt gevonden dat bij jou past, kies je uit ons volledige assortiment de kleur die jij het mooist vind. Klik hieronder om meer te lezen over onze werkwijze.

Lees alles over de Shoe Advisor en Color Choice

Bereikbaarheid

All4running Alkmaar is midden in het centrum gevestigd, maar daaromheen is genoeg parkeergelegenheid. Klik hier voor de parkeergarages in de buurt.
Het centrum van Alkmaar is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf treinstation Alkmaar is het een klein kwartier lopen. Daarnaast kun je ook met de bus naar het centrum.
Het centrum van Alkmaar is goed te bereiken per fiets. Op het Canadaplein is een gratis bewaakte en overdekte fietsenstalling.

Parkeergarage Karperton

Karperton is een parkeergarage aan de noord-oost kant van het centrum van Alkmaar. Vanaf de parkeergarage is het 5 minuten lopen naar All4running Alkmaar.

Parkeergarage Kanaalschiereiland

Parkeergarage Kanaalschiereiland ligt aan de noord-west kant van het centrum en direct naast het gemeentehuis. Vanaf Kanaalschiereiland is het ongeveer 8 minuten lopen naar All4running Alkmaar.

Parkeergarage Schelphoek

Parkeergarage Schelphoek ligt aan de zuid-oost kant van het centrum, vlakbij de Accijnstoren. Vanaf deze parkeergarage is het ongeveer 10 minuten lopen naar All4running Alkmaar.

TRAININGEN EN EVENEMENTEN

Vanuit onze winkels worden op onregelmatige basis trainingen en evenementen georganiseerd. De trainingen zijn gratis en worden vaak gegeven door onze eigen running experts.

Wil je meedoen of weten hoe het werkt? Klik hier voor de kalender en meer informatie.

Assortiment

All4running biedt kwaliteit, óók in de fysieke winkels. In elke winkel vind je naast hardloopschoenen en hardloopkleding ook elektronica, accessoires, sportondergoed en sportvoeding.

Wil je weten of een bepaald product in een van onze winkels op voorraad is? Raadpleeg onze klantenservice.