Alkmaar

Open op afspraak

072 520 32 93

Langestraat 83

Loopanalyse op afspraak

De fysieke winkels zijn op afspraak te bezoeken. Om dit veilig te laten verlopen, zijn de winkels zoveel mogelijk ingericht op loopanalyses. Voor een loopanalyse kun je via deze link een gratis afspraak maken. Weet je al wat je nodig hebt? Plaats dan je bestelling in de webshop.

Maak een afspraak

Onze werkwijze

Met behulp van de Shoe Advisor kunnen onze medewerkers je van het beste schoenadvies voorzien. Zodra je het model hebt gevonden dat bij jou past, kies je uit ons volledige assortiment de kleur die jij het mooist vind. Klik hieronder om meer te lezen over onze werkwijze.

Lees alles over de Shoe Advisor en Color Choice

Bereikbaarheid

All4running Alkmaar is midden in het centrum gevestigd, maar daaromheen is genoeg parkeergelegenheid. Klik hier voor de parkeergarages in de buurt.
Het centrum van Alkmaar is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf treinstation Alkmaar is het een klein kwartier lopen. Daarnaast kun je ook met de bus naar het centrum.
Het centrum van Alkmaar is goed te bereiken per fiets. Op het Canadaplein is een gratis bewaakte en overdekte fietsenstalling.

Parkeergarage Karperton

Karperton is een parkeergarage aan de noord-oost kant van het centrum van Alkmaar. Vanaf de parkeergarage is het 5 minuten lopen naar All4running Alkmaar.

Parkeergarage Kanaalschiereiland

Parkeergarage Kanaalschiereiland ligt aan de noord-west kant van het centrum en direct naast het gemeentehuis. Vanaf Kanaalschiereiland is het ongeveer 8 minuten lopen naar All4running Alkmaar.

Parkeergarage Schelphoek

Parkeergarage Schelphoek ligt aan de zuid-oost kant van het centrum, vlakbij de Accijnstoren. Vanaf deze parkeergarage is het ongeveer 10 minuten lopen naar All4running Alkmaar.

TRAININGEN EN EVENEMENTEN

Vanuit onze winkels worden op onregelmatige basis trainingen en evenementen georganiseerd. De trainingen zijn gratis en worden vaak gegeven door onze eigen running experts.

Wil je meedoen of weten hoe het werkt? Klik hier voor de kalender en meer informatie.

Assortiment

All4running biedt kwaliteit, óók in de fysieke winkels. In elke winkel vind je naast hardloopschoenen en hardloopkleding ook elektronica, accessoires, sportondergoed en sportvoeding.

Wil je weten of een bepaald product in een van onze winkels op voorraad is? Raadpleeg onze klantenservice.