Skip to main content

Amsterdam

Vandaag

020 244 08 99

Amstelveenseweg 130

Loopanalyse

Wil je zeker zijn van een loopanalyse met alle aandacht voor jou voor gedurende 30 minuten? Maak dan een afspraak voor een gratis loopanalyse:
Maak een afspraak

openingstijden

  • Maandag: 10:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 10:00 – 21:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Zondag: 11:00 – 17:00 uur

Maandag: Geopend tot 18:00

Dinsdag: Geopend tot 21:00

Woensdag: Geopend tot 18:00

Donderdag: Geopend tot 21:00

Vrijdag: Geopend tot 18:00

Zaterdag: Geopend tot 18:00

Zondag: Geopend tot 17:00

Assortiment

Online biedt All4running het grootste assortiment aan hardloopproducten. Dit grote assortiment past niet in onze fysieke winkels. Daar zijn de producten aanwezig waarmee een zo groot mogelijke groep hardlopers kunnen bedienen. Is er een specifiek product dat je online hebt gezien en in de winkel wilt testen? Dat is zeker mogelijk, maar neem dan van tevoren even contact op met onze klantenservice. Dan zorgen we ervoor dat jouw beoogde product alvast van het centrale magazijn naar de betreffende winkel wordt gestuurd.
Naar klantenservice

Bereikbaarheid

Voor de deur van de winkel zijn een aantal parkeerplekken. Daarnaast zijn er meerdere parkeergarages in de buurt: klik hier om ze te bekijken.
In de buurt van de winkel zijn verschillende bus- en tramhaltes. Vanaf metrohalte Amstelveenseweg is het ongeveer 25 minuten lopen naar All4running Amsterdam.
Voor de winkel zijn meerdere plekken waar je je fiets kunt parkeren.

Parkeergarage Stadionplein

Deze parkeergarage is naast het Olympisch Stadion. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer een kwartiertje lopen naar All4running Amsterdam.

Parkeergarage Oranjekwartier

Parkeergarage Oranjekwartier ligt naast de ring en is dus goed te bereiken. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 20 minuten lopen naar All4running Amsterdam.

Parkeergarage Comeniusstraat

Parkeergarage Comeniusstraat ligt naast trein-, en metrostation Amsterdam Lelylaan en sluit dus goed aan op het openbaar vervoer. Vanaf de Comeniusstraat is het ongeveer 25 minuten lopen naar All4running Amsterdam.

TRAININGEN EN EVENEMENTEN

Vanuit onze winkels worden op onregelmatige basis trainingen en evenementen georganiseerd. De trainingen zijn gratis en worden vaak gegeven door onze eigen running experts.

Wil je meedoen of weten hoe het werkt?
Klik hier voor de kalender en meer informatie.

Assortiment

All4running biedt kwaliteit, óók in de fysieke winkels. In elke winkel vind je naast hardloopschoenen en hardloopkleding ook elektronica, accessoires, sportondergoed en sportvoeding.

Wil je weten of een bepaald product in een van onze winkels op voorraad is? Raadpleeg onze klantenservice.