Skip to main content

Amsterdam

Vandaag

020 244 08 99

Amstelveenseweg 130

Hardloopanalyse Amsterdam

Wil je zeker zijn van een loopanalyse met alle aandacht voor jou voor gedurende 30 minuten? Maak dan een afspraak voor een gratis loopanalyse voor het aanmeten van de juiste hardloopschoenen:
Maak een afspraak

openingstijden

  • Maandag: 10:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 10:00 – 21:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Zondag: 11:00 – 17:00 uur

Maandag: Geopend tot 18:00

Dinsdag: Geopend tot 21:00

Woensdag: Geopend tot 18:00

Donderdag: Geopend tot 21:00

Vrijdag: Geopend tot 18:00

Zaterdag: Geopend tot 18:00

Zondag: Geopend tot 17:00

All4running Amsterdam

All4running Amsterdam is dé hardloopspeciaalzaak in de omgeving Oud-Zuid en gevestigd tegenover de ingang van het Vondelpark. In onze hardloopwinkel aan de Amstelveenseweg ontdek je de nieuwste en populairste hardloopschoenen, kleding en accessoires van vooraanstaande merken. Onze specialistische hardloopproducten van hoge kwaliteit bieden we aan met de beste service. Bij All4running geloven we in een persoonlijke aanpak in combinatie met de nieuwste technologieën. Kom langs in onze winkel in Amsterdam voor een gratis hardloopanalyse van onze ervaren hardlopers en krijg advies over de juiste hardloopstijl en je ideale hardloopschoenen.

We guide, support and motivate you! 

Bereikbaarheid

Voor de deur van de winkel zijn een aantal parkeerplekken. Daarnaast zijn er meerdere parkeergarages in de buurt: klik hier om ze te bekijken.
In de buurt van de winkel zijn verschillende bus- en tramhaltes. Vanaf metrohalte Amstelveenseweg is het ongeveer 25 minuten lopen naar All4running Amsterdam.
Voor de winkel zijn meerdere plekken waar je je fiets kunt parkeren.

Parkeergarage Stadionplein

Deze parkeergarage is naast het Olympisch Stadion. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer een kwartiertje lopen naar onze hardloopwinkel All4running in Amsterdam.

Parkeergarage Oranjekwartier

Parkeergarage Oranjekwartier ligt naast de ring en is dus goed te bereiken. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 20 minuten lopen naar onze hardloopwinkel All4running in Amsterdam.

Parkeergarage Comeniusstraat

Parkeergarage Comeniusstraat ligt naast trein-, en metrostation Amsterdam Lelylaan en sluit dus goed aan op het openbaar vervoer. Vanaf de Comeniusstraat is het ongeveer 25 minuten lopen naar hardloopwinkel All4running in Amsterdam.

TRAININGEN EN EVENEMENTEN

Vanuit onze winkels worden op onregelmatige basis trainingen en evenementen georganiseerd. De trainingen zijn gratis en worden vaak gegeven door onze eigen running experts.

Wil je meedoen of weten hoe het werkt?
Klik hier voor de kalender en meer informatie.

Assortiment

All4running biedt kwaliteit, óók in de fysieke winkels. In elke winkel vind je naast hardloopschoenen en hardloopkleding ook elektronica, accessoires, sportondergoed en sportvoeding.

Wil je weten of een bepaald product in een van onze winkels op voorraad is? Raadpleeg onze klantenservice.