Amsterdam

Open op afspraak

020 244 08 99

Amstelveenseweg 130

Loopanalyse op afspraak

De fysieke winkels zijn op afspraak te bezoeken. Om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen, zijn de winkels zoveel mogelijk ingericht op loopanalyses. Voor een loopanalyse kun je via deze link een gratis afspraak maken. Weet je al wat je nodig hebt? Plaats dan je bestelling in de webshop.

Maak een afspraak

Onze werkwijze

Met behulp van de Shoe Advisor kunnen onze medewerkers je van het beste schoenadvies voorzien. Zodra je het model hebt gevonden dat bij jou past, kies je uit ons volledige assortiment de kleur die jij het mooist vind. Klik hieronder om meer te lezen over onze werkwijze.

Lees alles over de Shoe Advisor en Color Choice

Bereikbaarheid

Voor de deur van de winkel zijn een aantal parkeerplekken. Daarnaast zijn er meerdere parkeergarages in de buurt: klik hier om ze te bekijken.
In de buurt van de winkel zijn verschillende bus- en tramhaltes. Vanaf metrohalte Amstelveenseweg is het ongeveer 25 minuten lopen naar All4running Amsterdam.
Voor de winkel zijn meerdere plekken waar je je fiets kunt parkeren.

Parkeergarage Stadionplein

Deze parkeergarage is naast het Olympisch Stadion. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer een kwartiertje lopen naar All4running Amsterdam.

Parkeergarage Oranjekwartier

Parkeergarage Oranjekwartier ligt naast de ring en is dus goed te bereiken. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 20 minuten lopen naar All4running Amsterdam.

Parkeergarage Comeniusstraat

Parkeergarage Comeniusstraat ligt naast trein-, en metrostation Amsterdam Lelylaan en sluit dus goed aan op het openbaar vervoer. Vanaf de Comeniusstraat is het ongeveer 25 minuten lopen naar All4running Amsterdam.

TRAININGEN EN EVENEMENTEN

Vanuit onze winkels worden op onregelmatige basis trainingen en evenementen georganiseerd. De trainingen zijn gratis en worden vaak gegeven door onze eigen running experts.

Wil je meedoen of weten hoe het werkt? Klik hier voor de kalender en meer informatie.

Assortiment

All4running biedt kwaliteit, óók in de fysieke winkels. In elke winkel vind je naast hardloopschoenen en hardloopkleding ook elektronica, accessoires, sportondergoed en sportvoeding.

Wil je weten of een bepaald product in een van onze winkels op voorraad is? Raadpleeg onze klantenservice.