Amsterdam

Vandaag

020 244 08 99

Amstelveenseweg 130

Loopanalyse

Maak hier een afspraak voor een loopanalyse in Amsterdam. Wat is een loopanalyse?
Maak een afspraak

De All4running Shoe Advisor Amsterdam is te vinden aan de rand van het Vondelpark, dé running hotspot van Nederland. Stap eens binnen en laat je tijdens een gratis loopanalyse adviseren door onze specialisten.

openingstijden

1e kerstdag (25 december) zijn we gesloten

  • Maandag: 13:00 – 20:00 uur
  • Dinsdag: 10:00 – 20:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 20:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Maandag: Geopend tot 20:00

Dinsdag: Geopend tot 20:00

Woensdag: Geopend tot 18:00

Donderdag: Geopend tot 20:00

Vrijdag: Geopend tot 18:00

Zaterdag: Geopend tot 18:00

Zondag: Geopend tot 17:00

Coronamaatregelen

Het is nog steeds mogelijk om de winkel te bezoeken. Hierbij doen we wel het dringende verzoek om een mondkapje te dragen. Dit ter bescherming van jezelf en anderen in de winkel, waaronder onze eigen medewerkers. Daarnaast raden wij aan om voor een loopanalyse van tevoren een afspraak te maken. Dit zodat wij de drukte in de winkel beter kunnen reguleren.

Onze werkwijze

Met behulp van de Shoe Advisor kunnen onze medewerkers je van het beste schoenadvies voorzien. Zodra je het model hebt gevonden dat bij jou past, kies je uit ons volledige assortiment de kleur die jij het mooist vind. Klik hieronder om meer te lezen over onze werkwijze.

Lees alles over de Shoe Advisor en Color Choice

Bereikbaarheid

Voor de deur van de winkel zijn een aantal parkeerplekken. Daarnaast zijn er meerdere parkeergarages in de buurt: klik hier om ze te bekijken.
In de buurt van de winkel zijn verschillende bus- en tramhaltes. Vanaf metrohalte Amstelveenseweg is het ongeveer 25 minuten lopen naar All4running Amsterdam.
Voor de winkel zijn meerdere plekken waar je je fiets kunt parkeren.

Parkeergarage Stadionplein

Deze parkeergarage is naast het Olympisch Stadion. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer een kwartiertje lopen naar All4running Amsterdam.

Parkeergarage Oranjekwartier

Parkeergarage Oranjekwartier ligt naast de ring en is dus goed te bereiken. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 20 minuten lopen naar All4running Amsterdam.

Parkeergarage Comeniusstraat

Parkeergarage Comeniusstraat ligt naast trein-, en metrostation Amsterdam Lelylaan en sluit dus goed aan op het openbaar vervoer. Vanaf de Comeniusstraat is het ongeveer 25 minuten lopen naar All4running Amsterdam.

TRAININGEN EN EVENEMENTEN

Vanuit onze winkels worden op onregelmatige basis trainingen en evenementen georganiseerd. De trainingen zijn gratis en worden vaak gegeven door onze eigen running experts.

Wil je meedoen of weten hoe het werkt? Klik hier voor de kalender en meer informatie.

Assortiment

All4running biedt kwaliteit, óók in de fysieke winkels. In elke winkel vind je naast hardloopschoenen en hardloopkleding ook elektronica, accessoires, sportondergoed en sportvoeding.

Wil je weten of een bepaald product in een van onze winkels op voorraad is? Raadpleeg onze klantenservice.