Shoe Advisor Amsterdam

De All4running Shoe Advisor Amsterdam is te vinden aan de rand van het Vondelpark, dé running hotspot van Nederland. Stap eens binnen en laat je adviseren door onze specialisten tijdens een gratis loopanalyse.

Openingstijden

De winkel is open volgens onderstaande openingstijden. Bekijk hier de aangepaste werkwijze die All4running vanwege het Corona-virus in de winkel hanteert.

Voor een loopanalyse adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. Dat kan gratis via deze link.

Maandag:
13.00 - 21.00 uur
Dinsdag:
10.00 - 21.00 uur
Woensdag:
10.00 - 18.00 uur
Donderdag:
10.00 - 21.00 uur
Vrijdag:
10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:
09.00 - 18.00 uur
Zondag:
12.00 - 17.00 uur

Winkel

In de All4running Shoe Advisor Amsterdam vind je de Shoe Advisor waarmee de specialisten van All4running je het meest betrouwbare schoenadvies kunnen geven. Ook vind je er de nieuwste collecties hardloopkleding en een groot aanbod aan sporthorloges, hardloopaccessoires en sportvoeding. Bij All4running zijn van A-merken zoals adidas, ASICS, Nike, Brooks, HOKA ONE ONE, New Balance, Saucony, Salomon, Garmin en Odlo vaste onderdelen van het assortiment.

Loopanalyse

Bij All4running tillen we het aanmeten van hardloopschoenen naar een hoger niveau. In de winkel ligt een atletiekbaan van 20 meter met daarin onze Shoe Advisor-scantechnologie. Hiermee registreren we, met behulp van meer dan 16000 sensoren, de unieke voetafwikkeling tijdens het lopen. Op basis van deze informatie kunnen onze specialisten een zeer betrouwbaar en onderbouwd schoenadvies geven. Maak een afspraak voor een gratis loopanalyse!

Maak een afspraak

Assortiment

In de All4running Shoe Advisor Amsterdam wordt gewerkt volgens een vernieuwend concept. Het schoenadvies dat wordt verstrekt naar aanleiding van een loopanalyse op de Shoe Advisor, wordt gekoppeld aan de grote online voorraad van All4running. Op deze manier kan het meest geschikte paar hardloopschoenen worden uitgekozen. Ook in de kleur die de voorkeur heeft. Het schoenadvies wordt dus niet enkel gebaseerd op de in de winkel aanwezige voorraad. Het voor jou perfecte paar schoenen wordt de volgende werkdag gratis thuisbezorgd.

Uiteraard kun je in de winkel ook terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan hardloopkleding, hardloopondergoed, hardloopaccessoires en elektronica.

Bezoek ook eens onze Flagship Store

Alkmaar

Bezoek ook eens onze Shoe Advisor

Den Haag