Amsterdam

Vandaag

020 244 08 99

Amstelveenseweg 130

Loopanalyse

Maak hier een afspraak voor een loopanalyse in Amsterdam. Wat is een loopanalyse?
Maak een afspraak

Assortiment

Online biedt All4running het grootste assortiment aan hardlooppproducten. Dat past niet in de fysieke winkels. In de fysieke winkels zijn de producten aanwezig waarmee een zo groot mogelijk groep lopers op weg kan worden geholpen. Wil je juist een specifiek product dat je online hebt gezien in de winkel testen? Dat is zeker mogelijk, maar neem dan van tevoren even contact op met onze klantenservice. Dan kan, indien nodig, jouw beoogde product alvast van het centrale magazijn naar de betreffende winkel worden gestuurd.
Naar klantenservice

openingstijden

Op Eerste Pinksterdag gesloten, op Tweede Pinksterdag open van 12:00 tot 17:00 uur.

  • Maandag: 13:00 – 20:00 uur
  • Dinsdag: 10:00 – 20:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 20:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Maandag: Geopend tot 20:00

Dinsdag: Geopend tot 20:00

Woensdag: Geopend tot 18:00

Donderdag: Geopend tot 20:00

Vrijdag: Geopend tot 18:00

Zaterdag: Geopend tot 18:00

Zondag: Geopend tot 17:00

Coronamaatregelen

Het is weer mogelijk de winkel te bezoeken! Dit kan met of zonder afspraak. Voor het laten uitvoeren van een loopanalyse adviseren wij om van tevoren een afspraak te maken. Dit zodat wij de drukte in de winkel beter kunnen reguleren en voldoende tijd voor je kunnen reserveren. Bij het bezoek aan de winkel is het dragen van een mondkapje verplicht.

Maak een afspraak

Onze werkwijze

Met behulp van de Shoe Advisor kunnen onze medewerkers je van het beste schoenadvies voorzien. Zodra je het model hebt gevonden dat bij jou past, kies je uit ons volledige assortiment de kleur die jij het mooist vindt. Dit paar schoenen wordt vervolgens vanuit ons centrale magazijn gratis naar jouw huisadres opgestuurd. Klik hieronder om meer te lezen over onze werkwijze.

Meer over onze werkwijze

Bereikbaarheid

Voor de deur van de winkel zijn een aantal parkeerplekken. Daarnaast zijn er meerdere parkeergarages in de buurt: klik hier om ze te bekijken.
In de buurt van de winkel zijn verschillende bus- en tramhaltes. Vanaf metrohalte Amstelveenseweg is het ongeveer 25 minuten lopen naar All4running Amsterdam.
Voor de winkel zijn meerdere plekken waar je je fiets kunt parkeren.

Parkeergarage Stadionplein

Deze parkeergarage is naast het Olympisch Stadion. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer een kwartiertje lopen naar All4running Amsterdam.

Parkeergarage Oranjekwartier

Parkeergarage Oranjekwartier ligt naast de ring en is dus goed te bereiken. Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 20 minuten lopen naar All4running Amsterdam.

Parkeergarage Comeniusstraat

Parkeergarage Comeniusstraat ligt naast trein-, en metrostation Amsterdam Lelylaan en sluit dus goed aan op het openbaar vervoer. Vanaf de Comeniusstraat is het ongeveer 25 minuten lopen naar All4running Amsterdam.

TRAININGEN EN EVENEMENTEN

Vanuit onze winkels worden op onregelmatige basis trainingen en evenementen georganiseerd. De trainingen zijn gratis en worden vaak gegeven door onze eigen running experts.

Wil je meedoen of weten hoe het werkt? Klik hier voor de kalender en meer informatie.

Assortiment

All4running biedt kwaliteit, óók in de fysieke winkels. In elke winkel vind je naast hardloopschoenen en hardloopkleding ook elektronica, accessoires, sportondergoed en sportvoeding.

Wil je weten of een bepaald product in een van onze winkels op voorraad is? Raadpleeg onze klantenservice.