Ruilen en retourneren

All4running Retourneren van uw bestelling

U heeft bij All4running maar liefst 365 dagen de tijd om ongebruikte artikelen terug te sturen. Hierbij heeft u twee opties:

Optie 1
Het aankoopbedrag terug ontvangen als tegoed in uw account bij All4running
(gratis)

Optie 2
Het aankoopbedrag terug ontvangen via de betaalmethode waarmee u heeft afgerekend
(retourkosten: € 3,95)

All4running raadt optie 1 aan. Zo kunt u gemakkelijk een andere maat of een compleet ander artikel bestellen, zonder dat u extra kosten hoeft te maken. Uw accounttegoed is onbeperkt geldig en eventueel in meerdere keren te besteden. Dus als u nog niet precies weet wat u nodig heeft, kunt u het tegoed ook bewaren voor een volgende aankoop.

Stappenplan retourneren

Bij uw bestelling wordt zowel een retourformulier als een verzendsticker geleverd.

Op het retourformulier vult u in welke producten u wilt terugsturen en wat de gewenste vervolgactie is.

De terug te sturen producten stopt u samen met het ingevulde retourformulier in een verzendzak of -doos.

De meegeleverde verzendsticker plakt u op de verzendzak of -doos (dus niet op de verpakking van één van de producten).

U geeft het retourpakket af bij een DHL-servicepunt naar keuze.

U bewaart het van DHL verkregen verzendbewijs tot uw retournering volledig is verwerkt.

Bekijk DHL-afleverpunten bij u in de buurt

Voorwaarden retourneren

  • All4running geeft u een bedenktijd van maar liefst 365 dagen om ongebruikte artikelen te retourneren. Stuur de artikelen binnen deze termijn terug indien u hiervan gebruik wilt maken.
  • Een artikel dat wordt teruggestuurd dient te allen tijde adequaat te zijn verpakt in een extra verpakking (een verzendzak of -doos) waar het verzendetiket op wordt geplakt. Dit verzendetiket mag niet op de schoenendoos of productverpakking worden geplakt.
  • Een artikel dat wordt teruggestuurd dient in nieuwstaat te verkeren, schoon en onbeschadigd te zijn en ingepakt te zijn in de oorspronkelijke verpakking (inclusief kaartjes). Indien het artikel niet aan deze voorwaarden voldoet, heeft All4running het recht hiervoor een schadevergoeding in rekening te brengen.
  • Een artikel dat wordt teruggestuurd mag enkel voor reguliere pasdoeleinden zijn gebruikt.
  • Omwille van hygiëne kunnen producten uit de categorie sportondergoed (met uitzondering van BH's) niet worden geretourneerd.
  • Heeft u een defect of incompleet artikel ontvangen? Meld dit dan aan de klantenservice van All4running voordat u iets terugstuurt: [email protected].
  • Terugbetaling van een geretourneerd product geschiedt zo spoedig mogelijk en uiterlijk 10 werkdagen na ontvangst door All4running. Terugbetaling geschiedt via de oorspronkelijk gekozen betaalmethode of, indien u daarvoor heeft gekozen, in de vorm van shoptegoed in uw account.
  • U kunt een artikel retourneren in één van de winkels van All4running. De verwerking hiervan vindt niet plaats in de winkel zelf, maar wordt uitgevoerd door de klantenservice van de webshop.

Retourformulier

Het retourformulier wordt standaard bijgevoegd bij de levering van de bestelling. Bent u het retourformulier kwijtgeraakt of ontbrak het bij de levering? Download dan hier de digitale versie van het retourformulier. U kunt dit formulier zelf printen, invullen en bij de retourzending voegen.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.