Skip to main content

Mizuno Wave Skyrise

Doordacht van landing tot afzet

Een golf van energie

De Mizuno Wave Skyrise is een volledig nieuwe model, ontworpen voor neutrale hardlopers. Je kunt de Skyrise zien als de opvolger van het Ultima-model. De Wave Skyrise combineert XPOP-technologie met Mizuno’s nieuwe Foam Wave. Dit zorgt voor zachte demping en een zwevend gevoel tijdens het hardlopen. De slijtzool van de Wave Skyrise is opgebouwd uit twee delen met ieder een eigen stijfheid. Zo biedt het model je ultieme demping zonder stabiliteit te verliezen. Trek deze hardloopschoenen aan en geniet van elke kilometer vol energie.

Lees meer

Wave-technologie

Het zwevende gevoel dat de Skyrise je geeft, is voor een groot deel te danken aan de nieuwe Foam Wave-demping. Wat houdt deze technologie precies in?

Wave-vorm

De Mizuno Foam Wave bestaat uit twee zachte materialen die in de vorm van een golf op elkaar zijn geplaatst.

Stabiel en dempend

De Foam Wave-technologie zorgt voor een zool die je veel stabiliteit biedt en daarnaast ook zeer goed dempt tijdens het hardlopen.

Energie

De krachten die tijdens de landing op je voeten komen, worden opgevangen en de XPOP PU Foam geeft die energie weer aan je terug.

Reach beyond

Naast hardloopschoenen kun je bij Mizuno ook terecht voor een nieuwe outfit. Maak je look af en shop je nieuwe hardloopshirt of short bij All4running.

Shop Mizuno