Skip to main content

Nike Zoom

Van trainen naar racen, de Nike Zoom collectie bestaat uit snelle hardloopschoenen die speciaal zijn ontworpen om records te verbreken. ZoomX en React foam zijn dempingsmaterialen voor winnaars. Beide zijn tussenzolen die een ongekende dosis energie teruggeven. Marathonlopers van wereldklasse gingen je al voor en braken records met deze schoenen. Voor elke run bestaat er een hardloopschoen. Neem een kijkje in de Nike Zoom collectie bij All4running.

Uitgelicht

Nike Zoom VaporFly 4% Flyknit

Unieke wedstrijdschoenen, ontworpen voor ongekende snelheid. Het ultralichte Nike ZoomX foam tussenzool geeft maar liefst 85% energie terug. Bij elke stap word je vooruit gedreven om maximale snelheid te behalen. Het vederlichte Flyknit bovenwerk biedt de juiste ondersteuning en een zeer hoog ademend vermogen. Een wedstrijdschoen die lichter, zachter en responsiever is dan ooit.

Nike Zoom

Wat doet de Nike Zoom zool voor jou?

Het Zoom dempingsmateriaal is heel licht van gewicht en zeer responsief. In de Pegasus 35, Structure 22 en Vomero 14 wordt dit materiaal gecombineerd met de Air unit, die ultieme schokabsorptie biedt. De combinatie geeft meer demping, maar maakt de schoenen daardoor ook iets zwaarder. Het grote broertje van Zoom is ZoomX. Nog lichter en met een nog hogere energieteruggave. De ZoomX tussenzool vind je in de Pegasus 35 Turbo en in de VaporFly. De technologie achter deze unieke tussenzool laat hardlopers 4% efficiënter lopen. Loop met minder moeite en haal meer energie uit elke stap. In de Zoom Fly Flyknit vinden we het principe van Zoom in het React foam in de tussenzool. Het React materiaal is ook zeer responsief met een hoge energieteruggave, maar net iets minder dan het ZoomX materiaal. Het grote voordeel van React; het materiaal is duurzamer. Je schoenen gaan dus langer mee.

Shop de Zoom collectie
Nike Zoom

Nike Zoom collectie

All4running

Contact