Nike Zoom Fly

sort-descending

6 producten

Nike Zoom Fly

De Nike Zoom Fly zijn wedstrijdschoenen voor de neutrale hardloper. Deze schoen is geïnspireerd op de baanbrekende Vaporfly en is ontwikkeld voor het lopen van lange afstandswedstrijden. De Zoom Fly is geschikt voor tempotrainingen en wedstrijden. Het aanbod van Nike hardloopschoenen bij All4running is erg groot. Shop andere modellen, zoals Nike Pegasus of Nike Structure makkelijk online in de webshop.

Ten opzichte van de Vaporfly heeft de Zoom Fly wat meer slijtzool, zodat je meer kilometers op deze schoen kunt hardlopen. De tussenzool van de Zoom Fly bestaat uit het Nike React-foam wat veel energieteruggave geeft. Tussen de twee lagen React-foam ligt een koolstofvezel plaat (ook wel Carbon Fiber-plate genoemd). Deze plaat zorgt voor een stuwing naar voren, wat prettig is voor tempotrainingen en intervallen.

Het Flyknit bovenwerk van de Zoom Fly bestaat uit mesh materiaal zodat je voet goed kan ademen. Door het dunne bovenwerk wordt het gewicht laag gehouden van deze snelle hardloopschoen.

Nike Zoom Fly kopen

Je bestelt de Nike Zoom Fly online in de webshop bij All4running. Dit model van Nike is leverbaar voor dames en heren. Bij All4running vind je een ruim aanbod aan Nike Zoom Fly hardloopschoenen in verschillende kleuren en stijlen. Heb je vragen over dit model hardloopschoen, neem dan contact op met een van onze productexperts bij onze klantenservice. Onze productexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste Nike hardloopschoenen.

Click here to visit our Shoe Advisor