Skip to main content

Light up

your run!

Met de juiste gear ben je zichtbaar voor anderen en kun je onbezorgd hardlopen in het donker.

Shop hardloopverlichting

Hardloopverlichting

Als hardloper behoor je tot de meest kwetsbare groep weggebruikers. Wees er dus van bewust hoe zichtbaar je bent als je in de avonduren een rondje gaat hardlopen. Het ene lampje dient om de weg te kunnen zien en het andere item zorgt ervoor dat overige weggebruikers je zien lopen. Houd hierbij rekening met 360 graden zichtbaarheid: voor, achter en zij. Gelukkig vind je bij All4running een breed aanbod aan hardloopverlichting.

Vest

Armlampje

Hoofdlamp

Zien en gezien worden

Verlichting bestaat er in allerlei soorten en maten. Grofweg kun je de verlichting die je bij All4running vindt onderverdelen in 2 hoofdcategorieën. Verlichting om mee te kunnen zien en verlichting/accessoires om mee gezien te worden.

Voor je eigen veiligheid is het van groot belang dat andere weggebruikers je goed kunnen zien. Zo kun je bijvoorbeeld een reflectievestje aantrekken, een sportarmband met led verlichting of een hardloopvest met verlichting. Mocht je na zonsondergang nog een rondje willen rennen in het bos of polder, dan is het handig dat jij zelf ook goed kan zien waar je loopt. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een hoofdlampje dragen.

Gato vest

Gato LED Sport Vest

Het vest kun gemakkelijk aantrekken over de hardloopkleding. De elastische banden zijn namelijk verstelbaar in lengte. Met dit Gato-vest ben 360-graden zichtbaar. Het bevat vier witte LED’s aan de voorzijde en vier rode LED’s aan de achterzijde.

Shop nu
Gato Arm LED

Gato Neon Led Arm Band

Je kunt de led-armband gemakkelijk met klittenband bevestigen. Hierdoor is de pasvorm ook snel aan te passen. Het lampje kan een regenbui goed doorstaan en zorgt ervoor dat je extra opvalt tijdens het hardlopen in het donker.

Shop nu
Gato lamp

GATO High-Vix Chest Light

De High-Vix Chest Light is speciaal gemaakt is voor hardlopers. Door de oplaadbare accu is deze verlichting duurzamer dan verlichting op basis van batterijen. De rode en witte verlichting maakt het voor medeweggebruikers direct duidelijk in welke richting je loopt.

Shop nu
Gato hoofdlamp

Gato Head Torch

Het compacte en lichtgewicht design van deze hoofdlamp biedt veel comfort. Met deze hoofdlamp kun je goed de weg zien tijdens het hardlopen én anderen zien jou. De functionele verlichting geeft zicht op geruime afstand.

Shop nu
Verlichting

Oplaadbaar VS batterij

Grote kans dat je het verschil niet ziet tussen deze twee vesten. Toch is één met accu en de ander met batterij. Wanneer je een verlichtingsvest koopt bij All4running, heb je keuze uit een oplaadbaar vest of eentje met een platte batterij. Het voordeel van het oplaadbare vest is dat hij langer mee gaat dan één met batterij. Je hoeft tenslotte wanneer het vest leeg is ook geen nieuwe batterijen te kopen. Dat is weer beter voor het milieu. Bij het oplaadbare vest krijg je een micro-USB kabeltje meegeleverd. Kies je voor het vest met de batterijen, dan zijn de batterijen meegeleverd. Welke keuze je ook maakt, zorg in ieder geval dat je zichtbaar bent!

Oplaadbaar vestBatterij vest