De adidas Adizero Adios 4 is een hardloopschoen ontworpen voor de lange afstanden. Het is de opvolger in een populaire reeks van adidas. Dit is een neutrale wedstrijdschoen voor hardlopers die snelheid willen maken en behouden voor een langere tijd. Wij zochten voor je uit waarom je met deze schoen al je records kunt verbreken.

! De adidas Adizero Adios 4 is nu beschikbaar.

De adidas Adizero Adios is al jaren een populaire schoen bij langeafstandslopers. Het snelle en lichtgewicht ontwerp en comfortabele pasvorm zorgen dat je met deze schoen het beste uit jezelf haalt.

adidas Adizero Adios 4

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model hardloopschoenen

adidas Adizero Adio 4
BOOST tussenzool
Continental slijtzool
Lace-up bovenwerk

Veerkracht voor de lange termijn

De BOOST technologie tussenzool geeft door de hoge responsiviteit veel energie terug. Het is een zacht en comfortabel materiaal zodat je goede demping hebt maar met genoeg ondersteuning voor de langere en snellere afstanden. Het Torsion systeem ondersteunt de voetboog voor een vloeiende beweging. Ze hebben er bij adidas voor gekozen om deze technologieën mee te nemen naar de nieuwe versie voor optimaal comfort.

adidas Adizero Adios 4
adidas Adizero Adios 4

Continental zool

De Continental rubberen slijtzool is nog een technologie welke in de nieuwe versie van de Adizero Adios terugkomt. Deze slijtzool biedt veel controle bij alle soorten weersomstandigheden. De meesten kennen Continental van de autobanden. Deze mensen hebben verstand van goede grip op de weg. Hiernaast is in deze schoen AdiWear verwerkt. Dit is een duurzame koolstof zool welke ook ten goede komt van de grip bij de hielen. Met deze slijtzool voel je je “ in control”.

Vernieuwd bovenwerk

Het vernieuwde bovenwerk is het belangrijkste onderdeel wat de Adizero Adios 4 onderscheidt van zijn voorganger. De bovenlaag van mesh om de voeten koel te houden en de Lace-up technologie voor een goede pasvorm kenden we al van de vorige versie. Het naadloze teenstuk is echter nieuw. Dit stuk bestaat uit een enkel stuk stof waardoor het comfort nog meer verbeterd is. Het gebrek aan naden voorkomt frictie en laat het materiaal nog lichter aanvoelen.

adidas Adizero Adios 4

Haal het beste uit je lange afstanden.

De adidas Adizero Adios 4 helpt je het beste resultaat te behalen op lange afstanden.

Zoals eerder beschreven heeft adidas de beste technologieën uit de Adizero Adios 3 gepakt en meegenomen in de vierde versie. De grootste verandering zit in het bovenwerk wat nog comfortabeler is gemaakt.

Wist je dat adidas voor de Adizero Adios 4 de hulp ingeroepen heeft van meesterschoenmaker Omori uit Japan? Ze hebben samen een bijna perfecte pasvorm gecreëerd zonder de schoen te verzwaren.

Je vindt de nieuwe adidas Adizero Adios 4 hier in onze webshop. Wil je liever eerst passen? Kom langs of maak een afspraak in één van onze winkels.

Technische specificaties
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 226 gram (US maat 9 heren)
Type loper
Neutrale hardloper
Type schoen
Wedstrijdschoenen
Nieuw

adidas Adizero Adios 4

Heren

adidas Adizero Adios 4
Shop adidas Adizero Adios 4
Nieuw

adidas Adizero Adios 4

Dames

adidas Adizero Adios 4
Shop adidas Adizero Adios 4
Zie ook

Alle
hardloop-
schoenen

Overzicht

adidas Adizero Adios 4
Shop alle adidas schoenen