Skip to main content

Gear up

for the cold

Hello winter! In deze tijd van het jaar kan het behoorlijk koud worden. Een goede, warme hardloopoutfit is daarom essentieel. Maar we mogen de accessoires ook niet vergeten. Bij accessoires voor het hardlopen in de winter kun je denken aan een muts, hoofdband en handschoenen.

Shop winteraccessoires

Koude handen en voeten

Tijdens het hardlopen in de winter merkt je lijf dat het koud is buiten. Je lichaam zal daarom de energie zo efficiënt mogelijk in willen zetten. Dit heeft als gevolg dat de uiteindes van je aderen vernauwen. Via je voeten, handen, oren en hoofd verlies je veel lichaamswarmte en daarom is het belangrijk om deze goed te bedekken.

Handschoenen

Handschoenen zijn er in allerlei soorten en maten. Gevoerd met warme wol of waterafstotend. Gebruik je onderweg graag je telefoon? Dan kun je ook kiezen voor handschoenen waarmee je de touchscreen kunt bedienen.

 

Bekijk handschoenen

Muts of hoofdband

Via je hoofd verlies je veel warmte en koude oren zijn ook vervelend tijdens het hardlopen. Kies voor een hardloopmuts of hoofdband om dit te voorkomen. Deze items houden je hoofd warm en voeren zweet af.

 

Mutsen & hoofdbanden

Nekwarmer

Zoals de naam doet vermoeden zorgt dit item ervoor dat je hals en nek warm blijven. Het zachte materiaal biedt een thermische werking. Hierdoor blijft je nek warm en wordt zweet effectief afgevoerd.

 

Bekijk nekwarmers
winteraccessoires buff

De Buff, een multifunctioneel accessoire

De nekwarmers van BUFF zijn inmiddels een bekend fenomeen. Niet zo gek want het item is ontzettend multifunctioneel. De warme BUFF kan op verschillende manieren gedragen worden, onder andere als muts, masker, haarband, sjaal, polsband en nekwarmer.

Bekijk BUFF

Vergeet je verlichting niet

In de wintertijd is het buiten eerder donker. De kans is daarom groot dat als jij eind van de middag of in de avond een rondje gaat hardlopen, het al donker is. Met de juiste gear ben je zichtbaar voor anderen en kun je onbezorgd hardlopen in het donker.

Verlichting shoppen
Gato hoofdlamp
Gato lichtvest
Shoppen

Winteraccessoires

Bekijk alle winteraccessoires
Kledingadvies

Het drie-lagen-systeem

Bekijk kledingadvies winter