Skip to main content

Salomon S/Lab is er voor de trailrunner die het maximale uit zijn run wilt halen. Een ultieme topprestatie wilt bereiken of een persoonlijk record verbeteren. Verder kijken dan je huidige prestaties en nog meer willen bereiken. Dat is waar Salomon S/Lab voor staat. Grenzen verleggen en dat is alleen te bereiken met de beste producten. Bij All4running vind je trailschoenen, hardloopkleding en verschillende accessoires uit het S/Lab. Wat S/Lab precies inhoudt en hoe het tot stand is gekomen lees je allemaal in dit blog. Slechts enkele partijen in Nederland verkopen Salomon S/Lab en met trots kunnen we zeggen dat All4running een van die partijen is.

Shop de S/Lab collectie

Wat moet een vlak land als Nederland met de S/Lab collectie van Salomon? Dan kun je toch beter naar Oostenrijk of Zweden gaan voor technische trails. In Nederland vind je ruim 250 kilometer duinen in een rij achter elkaar. Verschillende bos- en duingebieden zorgen samen met herfstachtig weer voor ideale trail omstandigheden. Niet voor niets zit trailrunning al enige jaren in de lift in Nederland. Dus ben je van plan om meer trailruns te lopen in Nederland? Dan is de collectie van Salomon S/Lab een uitstekende toevoeging aan je hardloopoutfit!

Invloed van S/Lab op producten

Energy Blade

in de zool voor een krachtige afzet.

Matryx bovenwerk

voor extra comfort en ondersteuning waar je het nodig hebt.

Road Contragrip slijtzool

voor extra grip op de weg.

Wat maakt S/Lab bijzonder?

Het doel van S/Lab is om het uiterste te bereiken en de hoogste kwaliteit schoenen, kleding of accessoires te ontwikkelen. S/Lab is geen technologie, maar een werkwijze waarop technologieën worden verbeterd door middel van kennisdeling. Salomon S/Lab is ontstaan doordat verschillende disciplines van andere sporten binnen Salomon bij elkaar komen om de beste producten te ontwikkelen. Technologieën delen en samen bouwen aan een betere collectie.

De slogan van de Salomon S/Lab producten luidt dan ook ‘Future to Play’. Door alpineskiërs en trailrunners te laten samenwerken komen atleten en ontwikkelaars tot andere inzichten en ideeën.

Salomon S/Lab trailcollectie

S/Lab in detail

Wat is de invloed van S/Lab in de producten? Atleten worden enorm nauw betrokken bij de ontwikkeling van trailschoenen en kleding. Dit vertaalt zich in producten die vaak lichter van gewicht zijn, enorm slijtvast en boordevol innovatieve technologie zitten. Bij All4running verkopen we verschillende producten uit de S/Lab collectie, namelijk: trailschoenen, hardloopkleding en diverse accessoires.

Salomon heeft de S/Lab collectie ook uitgebreid met een aantal hardloopschoenen voor op de weg. Ook bij deze schoenen staat prestatie op de eerste plaats. Bij de Salomon S/Lab Phantasm CF is meer aandacht besteed aan de tussenzool. Bij S/Lab gaat het om het toevoegen details. In deze wedstrijdschoenen is een carbon plaat gebruikt voor een veerkrachtige afzet en een sterke voortstuwing. Dankzij de Reverse Camber technologie voelt het alsof je zweeft over de grond.

Time to play

“S/Lab is geen technologie, maar een werkwijze waarop technologieën worden verbeterd door middel van kennisdeling”

Play Video

Watch: The Vision of Salomon S/Lab

In één adem

S/Lab is ontwikkeld door de beste atleten, ontwikkelaars en designers. Met als doel huidige producten en technologieën te verbeteren, waardoor doelen eerder bereikt worden. S/Lab is een exclusieve samenwerking van verschillende disciplines en topatleten. All4running is een van de verkopers van deze exclusieve collectie.

Nieuwsgierig geworden naar Salomon S/Lab collectie? Shop deze unieke collectie van S/Lab direct in de webshop en ervaar dezelfde kwaliteit als topsporters. Wil je meer weten over S/Lab? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij adviseren en helpen je graag verder op weg.

Nieuw

Salomon S/Lab
Phantasm CF

Carbon Wedstrijdschoen

Shop S/Lab Phantasm CF
Nieuw

Salomon
S/Lab Sense 8

Lichtgewicht Trailschoen

Shop het S/Lab Sense 8
Zie ook

Alle S/Lab
artikelen

Overzicht

Salomon
Shop hier Salomon S/Lab