Skip to main content
Rugzakken voor rennen

Top tien cadeaus voor hardlopers

Zoek je een leuk hardloopcadeau voor een hardloopmaatje of je partner die net begonnen is met hardlopen? Hardlopers zijn altijd blij met accessoires die hun hardlooptrainingen net wat comfortabeler of leuker maken. Of het nu gaat om een verjaardag, feestdagen of gewoon als verrassing, er is genoeg keuze. In deze top 10 vind je de beste cadeaus voor hardlopers, variërend van praktische accessoires tot stijlvolle must-haves. Met deze cadeautips zit je altijd goed!

Shop hardloopcadeaus

3 categorieën voor cadeau-inspiratie

Opsomming 1

Hardloopkleding of hardloopondergoed

Hardloopkleding is essentieel om lekker te kunnen hardlopen. Denk hierbij aan een waterdicht hardloopjack, een thermoshirt of een hardloopbroek met vakken voor het meenemen van spullen. Maar heb je ook wel eens nagedacht over goed hardloopondergoed? Dit is gemaakt van synthetisch materiaal wat zweet goed kan afvoeren en ademend is. Daarnaast is het naadloos en zorgt ervoor dat je geen schuurplekken krijgt. Of wat te denken van een mooi paar hardloopsokken in vrolijke kleuren?

Opsomming 2

Hardloopverlichting en reflectie

Blijf zichtbaar in het donker met de juiste hardloopverlichting en reflectie. Denk hierbij aan een hardlooplampje, een vest met verlichting of een hoofdlamp zodat je zelf goed zicht hebt op de paden waar je gaat hardlopen. Er bestaan ook veel verschillende kledingcollecties die gericht zijn op reflectie en extra zichtheidbaarheid op donkere plekken zoals ASICS Lite-Show, Brooks Run Visible en On Lumos. Voor inspiratie lees je ons blog “Top 10 hardloopverlichting en reflectie”.

Opsomming 3

Drinksystemen

Is je beste vriend of partner aan het trainen voor zijn of haar eerste (halve) marathon? Dan is het handig om een hardlooprugzak te hebben zodat je drinken en andere sportvoeding kan meenemen. Je kan ook kiezen voor een heupband met flesjes of zachte waterfles die in je hardlooptight past. Voor meer inspiratie lees je ons blog “Drinken tijdens het hardlopen”.

Salomon Sense Ride trailschoenen dames
“Als cadeau heb ik een heupband gekregen en die neem ik echt elke training mee. Mijn mobiel past erin, een flesje en sportvoeding. Ideaal om alles mee te nemen, maar zonder rugzak!”

Daan Glorie – Productexpert

Wist je dat…

All4running heeft ook cadeaukaarten voor ieder budget. De All4running giftcard kan zowel in de webshop als in één van de winkels van All4running worden besteed. Je kan online kiezen uit vier varianten, namelijk 10, 25, 50 en 100 euro. De cadeaubon is 2 jaar geldig en te besteden op alles in de webshop.

Shop cadeaukaart

Top 10 cadeaus voor hardlopers

Hierbij een overzicht van de top 10 cadeaus voor hardlopers. Deze hardloopcadeaus staan in willekeurige volgorde. Maak je vriend of partner blij met het juiste hardloopaccessoire of kledingitem.

Opsomming 1

Stance hardloopsokken

Stance is een Amerikaans merk dat hardloopsokken maakt in vrolijke kleuren en unieke designs. Het merk werkt vaak samen met artiesten en kunstenaars om unieke hardloopsokken te maken waar je vrolijk van wordt. Deze sokken zijn van zeer hoge kwaliteit, hebben een lichte compressie en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hoogtes. Er is altijd wel een Stance hardloopsok die bij je past.

Shop Stance hardloopsokken
Opsomming 2

Startnummermagneetjes

Doet je partner of vriend regelmatig mee aan een hardloopwedstrijd? Geef dan handige startnummer magneetjes zodat de hardloopkleding niet beschadigd raakt. Deze magneetjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en blijven gegarandeerd zitten tijdens alle weersomstandigheden. Dag veiligheidsspeldjes!

Shop magneetjes voor startnummers
Opsomming 3

Ciele hardlooppetten

Een hardlooppet is een handig accessoire in zowel de zomer als de winter. Tijdens de zomer houdt deze zweet uit je gezicht en in de winter zal het regen en sneeuw tegenhouden. De hardlooppetten van Ciele zijn van premium kwaliteit, hebben een verstelbare achterkant en zijn verkrijgbaar in unieke kleuren en stijlen. Wij weten zeker dat dit cadeau in smaak zal vallen.

Shop Ciele hardlooppetten
Opsomming 4

Buff multifunctionele nekwarmer

Op zoek naar één hardloopaccessoire die je hardloopervaring nog leuker kan maken? Kies dan voor de Buff! Dit is een multifunctionele hardloopnekwarmer voor zowel dames als heren. De nekwarmer kan gedragen worden als halsdoek, hoofdband, polsbandje en nog veel meer manieren.

Shop Buff nekwarmers
Opsomming 5

Goodr zonnebrillen

Onder het motto “We verkopen plezier, geen brillen” verkoopt het merk Goodr stijlvolle zonnebrillen die niet alleen ideaal zijn voor hardlopen, maar ook voor vrijetijdsbesteding. Het beste van alles: Goodr hardloopzonnebrillen beschermen niet alleen je ogen – ook je portemonnee wordt beschermd tegen grote uitgaven.

Shop Goodr zonnebrillen
Opsomming 6

SIS Go Istotonic Energy Gel Variety 7-pack

Gaat je vriend(in) een halve of hele marathon lopen? Geef dan het multipack van SIS met 7 verschillende en frisse smaken. Deze gels zorgen voor een fysieke en mentale boost op beslissende momenten. De licht verteerbare koolhydraten leveren de energie die nodig is om een constant niveau van hoge concentratie en spierprestaties te behouden.

Shop SIS Variety pack
Opsomming 7

Flipbelt

De FlipBelt is een must-have voor iedere hardloper. De veelzijdige hardloopriem van FlipBelt zorgt ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt. De FlipBelt is superhandig voor het opbergen van je telefoon, sleutels en sportvoeding. De mogelijkheden zijn eindeloos. Flipbelt heeft twee flesjes ontworpen van 150 en 300 ml die perfect in de heupband passen.

Shop Flipbelt
Opsomming 8

Arm sleeves

Is het te koud om een shirt met korte mouwen aan te trekken? Of twijfel je dat je het te warm gaat krijgen met een langemouwenshirt? Kies dan voor arm sleeves. Deze beschermen je armen tegen kou en in sommige gevallen geven ze compressie zodat ze spierkrampen voorkomen. Het handige is dat je de arm sleeves altijd uit kunt trekken als je het te warm krijgt. Een ideaal accessoire voor trailrunners en marathonlopers!

Shop Arm sleeves
Opsomming 9

Shokz koptelefoon

Het merk Shokz heeft verschillende draadloze bone conductie koptelefoons ontworpen om intensief mee te sporten. De koptelefoon geeft je een unieke luisterervaring en kristalhelder geluid. Door deze uniek ontworpen koptelefoons kan je genieten van muziek, maar krijg je ook je omgevingsgeluiden mee waardoor je veilig kan sporten. Voor ieder budget is er een geschikte Shokz koptelefoon.

Shop Shokz koptelefoon
Opsomming 10

GATO Led Sport Vest

Met het Gato LED Sport Vest ga jij goed verlicht op pad. Het vest is makkelijk verstelbaar, zowel voor de lengte als voor de taille. Met 2 clips op de voorkant van de tailleband is deze makkelijk vast te maken. Hierdoor kan je dit vest ook dragen over een hardloopjack. Dankzij de 2 witte LED’s aan de voorkant en 4 rode LED’s aan de achterkant ben je goed zichtbaar in het donker. Dit vest is ook oplaadbaar, dus maak je niet druk om batterijen.

Shop GATO Led Sport Vest
De beste hardlooprugzakken

Nog meer cadeau-inspiratie nodig?

Weet je nog niet wat je als cadeau wil geven? Wij hebben een handig overzicht gemaakt van cadeau-inspiratietips voor verschillende type hardlopers. Als beginnende loper heb je andere hardloopitems nodig dan een marathonloper.

Beginnende hardloper
Hardoopsokken Hardlooptight Thermoshirt
Verlichting Hardoopshirt Sport-bh
Telefoonhoesje
Ervaren hardloper
Heupband Compressiekousen Softflask
Singlets Hardoopjack (wind- of waterdicht)
(Halve) Marathonloper
Sportvoeding Startnummerband Hoofdtelefoon
Rugzak Drinksystemen Massageroller
Herstelslippers

Eindsprint

Maak de hardloper in je omgeving blij met een cadeau waar degene nog jaren plezier van heeft. Een goed paar hardloopsokken, functionele verlichting of een waterdicht hardloopjack maakt je run veel aangenamer. Meer motivatie kan je niet geven. En als je nog niet weet wat je cadeau gaat geven, kies dan voor een All4running cadeaukaart.
Heb je nog vragen over hardloopcadeaus? Neem dan contact op met een van onze productexperts via onze klantenservice.

Blijf op de hoogte via ons whatsapp kanaal

Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste reviews? Volg dan nu ons WhatApp kanaal waarin wij niet alleen reviews delen, maar ook diverse informatieve blogs, expert video’s en allerlei nieuws rondom hardlopen. Klik op de link hieronder om onze groep te bekijken en te volgen.

Volg ons WhatsApp kanaal!