GRATIS LOOPTRAININGEN IN ALKMAAR, AMSTERDAM, DEN HAAG EN UTRECHT

All4running organiseert op onregelmatige basis looptrainingen vanuit de winkels in Alkmaar, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. In onderstaand overzicht vind je de datum, locatie en het thema van de trainingen die op korte termijn plaatsvinden. Per training kun je zelf bepalen of je aansluit. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf als aanwezig opgeven bij het bijbehorende Facebook-event. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij minimaal 5 km achter elkaar kunnen hardlopen.

Agenda

Bekijk hier ons trainingsaanbod van de All4running Club. Houd deze pagina in de gaten voor de aankondiging van de eerstvolgende trainingen.

!Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn alle trainingen voorlopig afgelast.

Trainers

Daan Glorie

De trainingen in Alkmaar staan onder leiding van All4running-medewerker Daan Glorie. Daan is personal trainer en heeft zelf ook een imposante sportcarrière. Hij is 3-voudig Nederlands Kampioen marathonzwemmen en volbracht onder meer de langste zwemmarathon ter wereld (88 km). Ook is hij marathonloper en finisher van de Almere Triathlon 2017.

Martin Breas

De trainingen in Den Haag staan onder leiding van Martin Breas, tegelijk store manager van de All4running Shoe Advisor Den Haag. Martin geeft al meer dan 10 jaar training en heeft zich daarbij gespecialiseerd in hardlopen, bootcamp, indoor cycling en yoga. Naast het geven van trainingen vindt hij het zelf ook belangrijk om fit te blijven en zorgt daarbij voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Dagelijks is hij wel bezig met hardlopen (waaronder ook obstacle runs), fietsen (mountain bike en race fiets), fitness en yoga/mindfulness.

STEMPELKAART

DEELNAME AAN DE TRAININGEN WORDT BELOOND!

De eerste keer dat je meedoet, ontvang je een stempelkaart. Op deze stempelkaart wordt per training een stempel toegevoegd. Bij elke 5 stempels word je beloond met een running gadget. Neem je stempelkaart dus mee naar elke training!

Locaties

Vertrekpunt van de looptrainingen zijn de winkels van All4running. In de winkel is er gelegenheid persoonlijke bezittingen achter te laten.

Alkmaar

De All4running Flagship Store maakt van het completeren van je hardloopuitrusting een beleving. De winkel, gevestigd in de binnenstad van Alkmaar, is de grootste hardloopspeciaalzaak van Nederland.

Meer over deze locatie

Amsterdam

All4running heeft in mei 2015 de tweede fysieke winkel geopend. En wel in de hoofdstad. De All4running Shoe Advisor Amsterdam is te vinden aan de rand van het Vondelpark, dé running hotspot van Nederland.

Meer over deze locatie

Den Haag

In de All4running Shoe Advisor Den Haag wordt gewerkt volgens een vernieuwend concept. Het schoenadvies dat wordt verstrekt naar aanleiding van een loopanalyse op de Shoe Advisor wordt gekoppeld aan de grote online voorraad van All4running.

Meer over deze locatie

Utrecht

De All4running Shoe Advisor Utrecht is de nieuwste fysieke winkel van All4running. Op de locatie pal onder de Dom vind je de Shoe Advisor waarmee de specialisten van All4running je het meest betrouwbare schoenadvies kunnen geven.

Meer over deze locatie