Skip to main content

GRATIS LOOPTRAININGEN IN ALKMAAR, AMSTERDAM EN UTRECHT

All4running organiseert op onregelmatige basis looptrainingen vanuit de winkels in Alkmaar, Amsterdam en Utrecht. In onderstaand overzicht vind je de datum, locatie en het thema van de trainingen die op korte termijn plaatsvinden. Per training kun je zelf bepalen of je aansluit. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf als aanwezig opgeven bij het bijbehorende Facebook-event. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij minimaal 5 km achter elkaar kunnen hardlopen.

Agenda

Bekijk hier ons trainingsaanbod van de All4running Club. Houd deze pagina in de gaten voor de aankondiging van de eerstvolgende trainingen.

Trainers

Daan Glorie

De trainingen in Alkmaar staan onder leiding van All4running-medewerker Daan Glorie. Daan is personal trainer en heeft zelf ook een imposante sportcarrière. Hij is 3-voudig Nederlands Kampioen marathonzwemmen en volbracht onder meer de langste zwemmarathon ter wereld (88 km). Ook is hij marathonloper en finisher van de Almere Triathlon 2017.

STEMPELKAART

DEELNAME AAN DE TRAININGEN WORDT BELOOND!

De eerste keer dat je meedoet, ontvang je een stempelkaart. Op deze stempelkaart wordt per training een stempel toegevoegd. Bij elke 5 stempels word je beloond met een running gadget. Neem je stempelkaart dus mee naar elke training!

Locaties

Vertrekpunt van de looptrainingen zijn de winkels van All4running. In de winkel is er gelegenheid persoonlijke bezittingen achter te laten.

Alkmaar

De All4running Flagship Store maakt van het completeren van je hardloopuitrusting een beleving. De winkel, gevestigd in de binnenstad van Alkmaar, is de grootste hardloopspeciaalzaak van Nederland.

Meer over deze locatie

Amsterdam

All4running heeft in mei 2015 de tweede fysieke winkel geopend. En wel in de hoofdstad. De All4running Shoe Advisor Amsterdam is te vinden aan de rand van het Vondelpark, dé running hotspot van Nederland.

Meer over deze locatie

Utrecht

De All4running Shoe Advisor Utrecht is de nieuwste fysieke winkel van All4running. Op de locatie pal onder de Dom vind je de Shoe Advisor waarmee de specialisten van All4running je het meest betrouwbare schoenadvies kunnen geven.

Meer over deze locatie