Skip to main content

Nike heeft weer op haar creatieve troon gezeten! Het resultaat: de nieuwe Nike Raw Kinetic Pack kleuren collectie. Alle gerenommeerde Nike modellen zijn nu beschikbaar in het wit met kleurige details. Als een onbeschreven vel papier waarop jij je PR’s kan schrijven. Direct beschikbaar in deze kleuren combinatie zijn: de Air Zoom Pegasus 37, de Zoom Fly 3, de React Infinity Run Flyknit, de ZoomX Dragonfly, de Zoom Rival XC 2019 en de Zoom Victory 5 XC. Maar binnenkort verschijnen ook de Air Zoom Tempo NEXT%, de Air Zoom Alphafly NEXT% en de ZoomX Vaporfly NEXT% in de Raw Kinetic Pack kleuren.

Direct naar Nike Raw Kinetic Pack

De release van dit tweede deel van de Raw Kinetic Pack staat gepland voor 12 september. Wees er snel bij want op is op!

Nike Air Zoom

Pegasus 37

De look en feel van de nieuwe Pegasus zijn beïnvloed door het succes van Nike’s snelste modellen. Het bovenwerk van de Pegasus 37 doet denken aan het vernieuwde bovenwerk van de Zoom Pegasus Turbo 2, terwijl de tussenzool weer meer wegheeft van de Zoom Fly 3. Het loslaten van het traditionele Cushlon-foam en het toevoegen van het React-foam is een gewaagde stap. Het React-foam geeft een zachter en responsiever gevoel dan je gewend bent van de Pegasus. In deze 37e versie zorgt een middenvoet-band voor stabiliteit. Al met al doet de nieuwe Pegasus 37 haar reputatie als vertrouwde daily trainer voor een breed scala aan hardlopers eer aan.

Lees meer over de Pegasus 37.

Bekijk damesBekijk heren

Nike Zoom Fly 3

De Zoom Fly 3 is geïnspireerd op de VaporFly Next%. Toch verschillen de schoenen behoorlijk van elkaar. Een belangrijk verschil is de duurzaamheid: de Zoom Fly 3 is een stuk duurzamer dan de VaporFly Next%. Op de Zoom Fly 3 kun je serieuze kilometers maken. Hierdoor is de Zoom Fly 3 niet alleen geschikt als wedstrijdschoen, maar is hij ook prima te dragen tijdens tempo-trainingen. De bootie-constructie (de tong en kraag die samengevoegd zijn) zorgt voor veel comfort en houdt de tong op zijn plek tijdens het rennen.

Dankzij het combineren van de React-tussenzool met de Carbon Plate zijn de schoenen super reactief en snel. Geef ze wat speed en dan doen deze hardloopschoenen de rest.

Lees meer over de Zoom Fly 3.

Bekijk damesBekijk heren
Nike Zoom Fly 3 Kinetic

Nike React Infinity Run

De Nike React Infinity Run Flyknit is één van de meest geteste hardloopschoenen in de geschiedenis van Nike. Nike testte de Nike React Infinity Run en de Zoom Structure 22 onder 226 hardlopers. Daaruit bleek dat de kans op lichamelijke klachten 52% minder is met de React Infinity in vergelijking met traditionele antipronatieschoenen.

De Nike React Infinity Run geeft een nieuwe betekenis aan stabiliteit en antipronatie. Het is geen typische antipronatieschoen en je kan de schoen het beste plaatsen tussen neutrale- en antipronatieschoenen in. De React Infinity is ontwikkeld met als belangrijkste eigenschap het voorkomen van blessures.

De React Infinity maakt geen gebruik van traditionele antipronatie-technieken, zoals een antipronatieblokje of medial post. De React Infinity biedt stabiliteit voor overpronerende lopers, maar kan ook prima door neutrale lopers gedragen worden.

Lees meer over de React Infinity.

Bekijk damesBekijk heren

Nike Air Zoom Tempo NEXT%

De Nike NEXT% collectie heeft een nieuw lid; de Nike Air Zoom Tempo NEXT%. Met deze nieuwe trainingsschoen heeft Nike geluisterd naar de snelste atleten van dit moment. De bekende Vaporfly is een perfecte schoen voor je wedstrijden maar wat draag je dan tijdens je snelle trainingen? Het antwoord: de Air Zoom Tempo NEXT%.

Met de Nike Air Zoom Tempo NEXT% wil Nike een goede trainingsschoen aanbieden die je goed voorbereidt op race day. Ondanks dat het model erg op de Alphafly lijkt verschillen de schoenen toch onderling. Een belangrijk verschil is de plaat in de tussenzool van de schoenen. Waar de Alphafly een carbon plaat heeft, heeft de Tempo NEXT% een flexibelere kunststof plaat.

Lees meer over de Tempo Next%.

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

De Nike Air Zoom Alphafly NEXT% zit boordevol nieuwe technologieën en innovaties, met twee ultra-responsieve Air Zoom pods in de voorvoet en extra ZoomX foam in de hak. Met deze schoen vliég je vooruit.

Toen Eliud Kipchoge de marathonafstand liep in 1:59:40, droeg hij een prototype van de Nike Air Zoom Alphafly NEXT%. Deze uitzonderlijke prestatie was het resultaat van jarenlange voorbereiding én een hoogtepunt in de samenwerking tussen Eliud en Nike.

Lees meer over de Alphafly NEXT%.

Nike ZoomX Vaporfly NEXT%

De Nike ZoomX Vaporfly Next% werd geïntroduceerd tijdens de Londen Marathon van 28 april 2019. Onder andere Eliud Kipchoge en Mo Farah vlogen over de finish op deze razendsnelle schoenen.

De Carbon Fiber plaat, een plaat van koolstofvezel, over de gehele lengte van de voet stuwt je als het ware voort. De schoen vraagt je bijna om steeds harder te lopen.

Lees meer over de Vaporfly NEXT%.

Bekijk schoen
Raw Kinetic Pack

Nike
ZoomX
Dragonfly

Dames & Heren

Shop de Dragonfly
Raw Kinetic Pack

Nike
Zoom Rival
XC 2019

Dames & Heren

Shop Zoom Rival XC
Raw Kinetic Pack

Nike
Zoom
Victory 5 XC

Dames & Heren

Shop Zoom Victory 5 XC