Brooks Glycerin GTS 20 Dames

Gratis verzending
Verkoop door Brooks. Dit product is uitgesloten van kortingscodes en andere promoties.
 • De Brooks Glycerin GTS 20 voor dames is een allround hardloopschoen voor overpronerende lopers. De uiterst zachte Glycerin GTS 20 is ontworpen om comfort en super zachte demping te leveren tijdens het hardlopen. Het nieuwe pluche en ademende ontworpen bovenwerk van air-mesh biedt een goede pasvorm, die de voet comfortabel op zijn plaats houdt. Op strategische plaatsen is het bovenwerk versterkt voor meer structuur en gerichte ondersteuning. Op ander plaatsen is het bovenwerk flexibeler voor meer bewegingsvrijheid.

  De tussenzool is iets herzien en verbetert. Het DNA LOFT v3- dempingsmateriaal is geïntegreerd met stikstof geeft zachte, lichtgewicht demping. Ondanks het zachte gevoel geeft de Glycerin 20 voldoende energie terug. Daarnaast is het materiaal zeer duurzaam. De herontworpen tussenzool en buitenzool bieden een verbreed platform voor soepelere, gemakkelijkere overgangen. De schoenen zijn ideale allround hardloopschoenen van wandelen tot duurlopen. .

  De GTS-versie van de Glycerin 20 bevat het speciale GuideRails Holistic Support System van Brooks. Het systeem biedt enkel ondersteuning wanneer overpronatie daadwerkelijk optreedt. Als je voeten een natuurlijk, recht looppatroon volgen, geeft de technologie geen ondersteuning. Enkel wanneer er buitensporige bewegingen optreden, begeleidt het systeem je voeten voor een natuurlijke, soepele afwikkeling.

 • Artikelnummer:120370-1B-499
  Merk:Brooks
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Voorvoethoogte:24 mm
  Hielhoogte:34 mm
  Offset:10 mm
  Gewicht:ca. 258 gram
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor