Craft Pro Endurance Distance Heren

Gratis verzending
  • De Craft Pro Endurance Distance zijn neutrale, allround hardloopschoenen. Deze lichtgewicht hardloopschoen geeft maximaal comfort voor het lopen van elke afstand.

    Het bovenwerk bestaat uit één stuk vervaardigd mesh materiaal. Dit zorgt voor een nauwsluitende en comfortabel pasvorm. Er zijn veel ventilatiegaten in het mesh gemaakt, zodat niet alleen gewicht wordt bespaard maar de voet ook goed kan ademen.

    De volledige PX Foam-tussenzool geeft veel demping en zorgt voor veel energieteruggave bij iedere stap. PX Foam is 20% lichter in gewicht ten opzichte van traditioneel EVA-materiaal. Dankzij de tussenzool ervaar je veel comfort bij het lopen van lange afstanden zoals halve en hele marathons.

    De slijtzool is gemaakt van rubber en geeft een goede grip. Op de hiel en voorvoet is veel rubber toegevoegd zodat de slijtage daar beperkt blijft en de schoen lang kan meegaan.

    Draag de Craft Pro Endurance DIstance tijdens elke training en ervaar comfort en energieteruggave zoals je nog nooit hebt ervaren.

  • Artikelnummer:1912183-995914
    Merk:Craft
    Kleur:Grijs
    Artikelgroep:Trailschoenen
    Schoentype:Neutraal
    Offset:9 mm
    Gewicht:ca. 235 gram
    Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor