Heren

(40)

40 artikel(en)

per pagina

40 artikel(en)

per pagina

Atletiek spikes voor heren kopen bij All4running


Heren spikes zijn er in vele verschillende soorten, maten en kleuren. Of je nu een sprinter, langeafstandsloper of allrounder bent, bij All4running hebben we de juiste spikes voor jou.

Er zijn veel verschillende soorten spikes voor heren. Zo zijn er allround spikes, sprint spikes, middellange afstand spikes, lange afstand spikes en cross spikes. Ieder type spike is gefinetuned voor zijn eigen discipline. Sprint spikes hebben een gestroomlijnde schoen, veel puntjes en een stugge plaat onder de voorvoet. Middellange afstand spikes zijn licht van gewicht, bieden een beetje demping en worden vaak als allround spike of hordeloop spike gebruikt. Lange afstand spikes voor heren hebben een flexibele, vlakke zool en minder puntjes. Cross spikes hebben een goed profiel op de zool, minder puntjes en ondersteunen de voet.


Naast de bovengenoemde mannen spikes zijn er ook nog specialistische spikes voor verspringen, hink-stap-springen, hoogspringen, speerwerpen en polsstokhoogspringen. Ook kogelstoten, discuswerpen en kogelslingeren hebben allemaal een speciaal voor dat onderdeel gemaakte schoen.


Naast specifieke heren spikes hebben we ook veel spikes die zowel voor dames als voor heren geschikt zijn. Je herkent deze aan het unisex label in de titel. Heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder met het maken van een keuze voor heren spikes.

 

logo_runningshop_footer