Polar Grit X Pro

MSRP € 529,90
  € 370,93
Gratis verzending
 • De Polar Grit X Pro is een premium sporthorloge voor sporters die hun grenzen willen opzoeken en willen trainen met geavanceerde trainingsfuncties. Het multisporthorloge beschikt over alle premium technologieën van Polar in één. De Polar Grit X Pro is ontwikkeld conform militaire normen. Ook heeft het horloge een krasbestendig saffierglas lens voor ultieme duurzaamheid. Saffierglas is een van de sterkste natuurlijke transparante mineralen op de aarde. Dankzij de ultralange batterijduur, van maar liefst 7 dagen, ongeëvenaarde nauwkeurigheid van de GPS en Polar Precision Prime™ hartslagmeting kun je de meest veeleisende situaties aan. Het horloge biedt je verfijnde navigatiehulpmiddelen, altijd actieve outdoor functies en de optimale trainingsoplossingen van Polar. Hierdoor kun je je hart volgen ongeacht waar je heen gaat. Bovendien krijg je met de Polar Grit X Pro toegang tot Polar Flow, Polar’s ultieme trainingsplatform - de uitgebreide tools van Polar Flow voor trainingsplanning en -analyse voorzien je van automatische trainingsdagboeken, voortgangsrapporten en nog veel meer, zodat je beschikt over alles wat je nodig hebt om je grenzen te verleggen en nieuwe wegen te verkennen. Met het wereldwijde GPS navigatiesysteem kun jij grenzen over. Train overal ter wereld met de beste plaatsbepaling. De ingebouwde GPS werkt samen met de wereldwijde navigatiesatellietsystemen GLONASS en Galileo, en het regionale navigatiesatellietsysteem QZSS voor Oost-Azië en Oceanië om je overal op de planeet nauwkeurige gegevens over je snelheid, afstand en route te verstrekken.

  Polar Precision Prime™

  Met de Polar Precision Prime sensorfusie technologie meet je je hartslag aan de pols. Deze techniek combineert optische hartslagmeting met andere sensor technologieën. De licht detectoren dringen dieper binnen in de huid en registeren het terugkerende licht. Zo voorkom je afwijkingen door eventuele bewegingen die het hartslagsignaal zouden kunnen verstoren en tot onnauwkeurige metingen zouden kunnen leiden.

  Turn-by-turn route begeleiding

  Ga op avontuur! Met de De Polar Grit X Pro kun je erop vertrouwen dat je veilig op pad kunt gaan zonder de weg kwijt te raken. Plan gedetailleerde routes op de kaart met Komoot, synchroniseer ze met je horloge en krijg turn-by-turn routebegeleiding tijdens je run. De nauwkeurige planning- en navigatietechnologie van Komoot maakt het je gemakkelijk om meer van de omgeving te ontdekken, of je nu kiest voor hiken, trailrunnen of een duurloop.

  Hoogteprofielen

  Alle hellingen, bergen of heuvels die je op bent gezwoegd tijdens je run zijn visueel weergegeven in je persoonlijke hoogteprofiel. De Polar Grit X Pro meet je hellingshoeken, hoogteprofielen, barometrische hoogte, stijgingen en dalingen en geeft deze weer.

  Training Load Pro™

  Wanneer je traint, belast je de verschillende systemen van je lichaam. Training Load Pro geeft je waarden voor de belasting van zowel je cardiovasculaire (cardiobelasting) als musculoskeletale systeem (spierbelasting) na elke inspanning. Met Perceived Load kun je beoordelen hoe gespannen je je voelt. De trainingsbelasting wordt in kaart gebracht en de lange termijn belasting wordt ook gemeten.

  Hardloopvermogen

  Tijdens het hardlopen werkt je lichaam tegen zwaartekracht en wrijving en heeft het veel vermogen nodig om beide krachten te overwinnen. Hardloopvermogen is de berekening van je energie-output in relatie tot je werktempo. Dit wordt gemeten in watt. Hoe sneller je werkt, hoe hoger het vermogen. Uniek aan Polars Hardloopvermogen zijn nauwkeurige, wetenschappelijk gevalideerde gegevens die weergegeven worden in zeer responsieve resultaten, consistent zonder dat er extra sensoren voor nodig zijn.

  FuelWise™ energie-assistent

  Tijdens de lange duurlopen moet je je lichaam van energie voorzien door koolhydraten te nuttigen en regelmatig te drinken. De FuelWise™ energie-assistent geeft je slimme ‘reminders’ om koolhydraten en drankjes aan te vullen en je te helpen je energie op peil te houden tijdens lange sessies. Het gaat hier om een horloge maat M/L met een polsomtrek van 145-215 mm.

 • Artikelnummer:90085773
  Kleur:Zwart
  Merk:Polar
  Artikelgroep:Sporthorloges