adidas Adizero Boston 12 Dames

Vanaf: € 159,95
Gratis verzending
 • De adidas Adizero Boston 12 is de schoen die je nodig hebt als je op zoek bent naar een neutrale allround hardloopschoen. Deze schoen kan gedragen worden als dagelijkse trainingsschoen maar blinkt uit als tempo- en intervaltrainingsschoen vanwege zijn snelle karakter. Kies voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid met deze allround hardloopschoen!

  Dit product maakt deel uit van adidas haar Primegreen-label. Primegreen bestaat uit een reeks high-performance materialen, gemaakt van gerecyclede componenten om een duurzamer product te kunnen leveren.

  Tussenzool

  Met Lightstrike 2.0- en Lightstrike Pro-foam in de tussenzool biedt de schoen verhoogde energieteruggave. Adizero Boston kan worden gebruikt voor tempotrainingen en wedstrijden vanwege de combinatie van foammaterialen. Lightstrike Pro-foam zorgt voor hoog energierendement, terwijl Lightstrike 2.0 foam zorgt voor stabiliteit en goed contact met de grond bij iedere stap die je zet. De adidas Adizero Boston is uitgerust met EnergyRods 2.0, dit zijn carbon buisjes. De Energy Rods in de slijtzool spiegelen de middenvoetbeentjes en volgen zo de anatomie van de voorvoet. Deze verminderen het energieverlies bij de teenafzet. Hierdoor is het energierendement zo groot mogelijk en dit zorgt voor een explosieve afzet naar de voorvoet.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk is gemaakt van technisch gebreid mesh. Door het ademende vermogen van het bovenwerk blijven je voeten comfortabel. Het bovenwerk bestaat verder voor 50% uit gerecyclede materialen. Onder andere op deze manier probeert adidas zijn producten steeds duurzamer te maken.

  Slijtzool

  In de voorvoet is Premium Continental™ Rubber gebruikt voor extra grip, ook bij natte omstandigheden. Bijkomend voordeel is dat Continental™ Rubber ook zeer duurzaam en slijtvast is. De adidas Adizero Boston 12 gaat jou helpen om je doelen te bereiken!
 • Artikelnummer:IE0418
  Merk:adidas
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:30.5 mm
  Hielhoogte:37 mm
  Offset:6.5 mm
  Geslacht:Dames
  Collecties:adidas Adizero Boston
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor