adidas Ultraboost Light Heren

Gratis verzending
 • De adidas Ultraboost Light is de schoen die je nodig hebt als je op zoek bent naar een neutrale allround hardloopschoen. Een perfecte schoen voor lange runs, de Ultraboost Light is geschikt voor hardlopers van alle niveaus. Haal het beste uit iedere stap met deze allround hardloopschoen!

  Dit product maakt deel uit van de Run for the Oceans-collectie van adidas en is gemaakt van garen gemaakt met Parley Ocean Plastic: gerecycled plastic afval dat is onderschept van afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kustlijnen dat vervuiling van onze oceanen voorkomt.

  Tussenzool

  De schoen heeft de beschikking over het Light BOOST-foam. Het foam staat bekend om haar lichte gewicht door het unieke molecuulontwerp. Dit ontwerp bestaat uit honderden BOOST-capsules die vol energie zitten en zorgen voor extra comfort en de ultieme demping. De capsules samen zorgen voor een boost bij iedere stap die je zet tijdens je run. Bijkomend voordeel is dat het foam zeer goed bestand is tegen temperatuurwisselingen. Wat voor weer het ook is, jij bent ready om te rennen mede door dit foam. Door gebruik te maken van het Linear Energy Push-systeem zijn de midden- en voorvoet iets stijver, zodat je minder energie per stap verbruikt en met meer kracht afzet.

  Bovenwerk

  In het PRIMEKNIT+ bovenwerk van de Ultraboost Light is 90% van het materiaal gerecycled. Het High Performance bovenwerk is gemaakt van een naadloos materiaal, waardoor de schoen veel instapcomfort en draaggemak biedt, terwijl het de voet comfortabel omsluit zonder te knellen.

  Slijtzool

  Continental™ Better Rubber geeft je de grip die je nodig hebt. Dit type rubber kan de zwaarste omstandigheden aan en staat garant voor goede tractie tijdens het hardlopen. Better Rubber is een innovatief, duurzaam type rubber dat voor 70% bestaat uit natuurlijk rubber, 20% virgin rubber en voor 10% uit het gebruikelijke rubber. Haal het meeste uit je hardloopsessie met de adidas Ultraboost Light!
 • Artikelnummer:ID3277
  Merk:adidas
  Kleur:Multi
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:19.3 mm
  Hielhoogte:29.3 mm
  Offset:10 mm
  Gewicht:ca. 292 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor