Brooks Hyperion GTS Dames

Gratis verzending
Verkoop door Brooks. Dit product is uitgesloten van kortingscodes en andere promoties.
 • De Brooks Hyperion GTS is een snelle schoen gemaakt voor hardlopers die het beste willen van hun trainingen en wedstrijden. Hij blinkt uit in races tot 10 kilometer, maar ook tijdens interval- en tempotrainingen. De Brooks Hyperion GTS is een snelle schoen gemaakt voor overpronerende hardlopers die het beste willen van hun trainingen en wedstrijden. Breng je prestaties naar een hoger niveau met deze wedstrijdschoen!

  Tussenzool

  DNA FLASH is het met stikstof geïmplementeerde foam van de Hyperion GTS. Het foam is licht van gewicht en stuwt je als het ware vooruit. Dit foam zorgt voor de snelheid die je nodig hebt tijdens het hardlopen. Het zachte foam is dynamisch doordat het zich aanpast aan jouw loopstijl, snelheid en gewicht. Oftewel: een foam dat echt speciaal voor jou is gemaakt. GuideRails®-ondersteuning vermindert overbodige scheen- en hielrotaties om jouw natuurlijke kniebeweging binnen een veilig bereik te houden, zodat je een natuurlijke loopstijl kan aanhouden, ook wanneer je vermoeid begint te raken. Door GuideRails® zal je minder druk op je knieën ervaren waardoor de kans op blessures verkleint wordt.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk bestaat uit een stretch geweven materiaal. Het lichtgewicht en zeer dunne bovenwerk houdt bijna geen vocht vast. Hierdoor blijven de schoenen licht van gewicht. De geplooide tong van deze schoen is aan beide kanten verbonden met het bovenwerk waardoor er geen vuil in de schoen komt en de tong gecentreerd blijft.

  Slijtzool

  Met een rubberen slijtzool zorgt de schoen voor goede grip en tractie tijdens het hardlopen. Ervaar de ultieme snelheid en wendbaarheid met de Brooks Hyperion GTS, speciaal ontworpen om jouw prestaties naar nieuwe hoogten te tillen en je te laten stralen op het podium.
 • Artikelnummer:120397-1B-661
  Merk:Brooks
  Kleur:Roze
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Offset:8 mm
  Gewicht:ca. 192 gram
  Geslacht:Dames
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor