Black Friday Deals
15% extra korting op ASICS met code BF15ASICS
Bekijk alle deals

Dynafit Alpine Dames

Vanaf € 131,71 MSRP: Normale prijs € 154,95 15% korting!
Gratis verzending
 • Dynafit Alpine Dames
 • Dynafit Alpine Dames
De Dynafit Alpine zijn neutrale trailschoenen. De Alpine is een allround trailschoen van Dynafit. Je kunt de Alpine gebruiken voor kortere ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
08-0000064065-6211
Merk
Dynafit
Kleur
Multi
Artikelgroep
Trailschoenen
Schoentype
Neutraal
Offset
6 mm
Gewicht
ca. 220 gram
Geslacht
Dames
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving Dynafit Alpine Dames

De Dynafit Alpine zijn neutrale trailschoenen. De Alpine is een allround trailschoen van Dynafit. Je kunt de Alpine gebruiken voor kortere afstanden, maar ook langere afstanden zoals een 10 km run. Ga ook met een gerust hard de technischere trail op. Dankzij het lichte gewicht van het model en de vele grip die de schoen geeft, is dat ook geen probleem.

Het bovenwerk ademt goed om je voeten koel te houden. Het naadloze ontwerp van de tong voorkomt irritatie en zorgt ervoor dat deze goed blijft zitten tijdens het lopen. Geen frustratie dus van een tong die opzij zakt. De tussenzool bevat een lichte curve, ook wel Rocker genoemd. Deze lichte curve in de schoen zorgt voor een snellere afwikkeling van hak of middenvoet naar voorvoet. Hierdoor ervaar je een energiek loopgevoel.

De Vibram-slijtzool met grove noppen geeft zeer veel grip. Het Vibram materiaal is met MEGAGRIP rubber gecombineerd, zodat je op allerlei terreinen altijd goede grip ervaart. De noppen in verschillende richtingen dragen hieraan bij. Zo loop je zorgeloos zowel berg of heuvel opwaarts als afwaarts.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23482klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.