Asics Gel Nimbus 20

(0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Asics Gel Nimbus 20

De vernieuwde Asics Gel Nimbus 20 is hét model hardloopschoen voor de lange duurloop. Voor de trouwe fans zal de Asics Gel Nimbus nog steeds aan de verwachting voldoen en deze misschien wel overtreffen door de aanpassingen die zijn gemaakt.

Vernieuwd is onder andere het bovenwerk. Het strech materiaal is meer open en zorgt daarmee voor een betere ventilatie tijdens het hardlopen. Daarnaast biedt het lichtere en gestroomlijnde bovenwerk een betere pasvorm omdat het de voet beter op zijn plaats houdt. Ook geeft een aanpassing in de Exoskeletol Heel Counter de Asics Gel Nimbus 20 een zachter en flexibeler gevoel in het hielstuk. 

In vergelijking met de Asics Gel Nimbus 19 is naast het bovenstaande tevens de pasvorm verbeterd. Hierdoor adviseren wij dan ook om de gebruikelijke maat hardloopschoenen te bestellen. Als je van de Asics Gel Nimbus 19 overstapt op de Asics Gel Nimbus 20 adviseren wij een halve maat kleiner te bestellen. 

De Asics Gel Nimbus 20 is hiermee een uiterst geschikte schoen voor neutrale lopers die een luxe schoen zoeken.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.