Mizuno Wave Rider GTX Heren

Gratis verzending
 • De Mizuno Wave Rider GTX is een multifunctionele schoen die kan worden beschouwd als een echte road-to-trail-schoen. Dit model biedt goede demping op de weg en goede grip op oneffen oppervlakken. Deze schoen heeft de essentiële eigenschappen om zowel op verharde als onverharde paden functioneel te zijn. Laat geen obstakel je tegenhouden met deze betrouwbare trailschoen!

  Tussenzool

  De Wave Rider GTX heeft in de tussenzool Enerzy-foam om goede voortstuwing te kunnen garanderen. Het materiaal van dit foam zorgt voor perfecte zachtheid en een responsief gevoel. Daarnaast is het materiaal uiterst duurzaam en zal je daarom lang van deze schoen kunnen genieten. In de tussenzool ligt de bekende Wave Plate, wat een kunststof plaat is in de vorm van een golf. Deze golf-vorm zorgt voor een stabiele landing en meer veerkracht tijdens de afzet. De Wave Plate is aan de binnenzijde iets verstevigd. Tijdens het lopen geeft dit bij vermoeidheid een net iets stabieler gevoel.

  Bovenwerk

  De Wave Rider GTX is gemaakt met mesh voor ademend vermogen en is waterdicht dankzij het Gore-Tex®-bovenwerk.

  Slijtzool

  De schoen beschikt over Wgrip-rubber voor superieure grip op zowel droge als natte ondergronden. Naast fijne grip zorgt de slijtzool voor tractie en is het een hele duurzame zool. De noppen staan in verschillende richtingen zodat je horizontale en verticale grip krijgt tijdens elke stap. Trek de Mizuno Wave Rider GTX aan en je bent helemaal ready voor je trailrun!
 • Artikelnummer:J1GC2279-51
  Merk:Mizuno
  Kleur:Zwart
  Artikelgroep:Trailschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Offset:12 mm
  Gewicht:ca. 310 gram
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor