New Balance FuelCell Rebel v3 Dames

Vanaf € 122,95 MSRP: Normale prijs € 149,95 18% korting!
Gratis verzending
 • New Balance FuelCell Rebel v3 Dames
 • New Balance FuelCell Rebel v3 Dames
 • New Balance FuelCell Rebel v3 Dames
De New Balance FuelCell Rebel v3 zijn neutrale hardloopschoenen. Deze lichtgewicht hardloopschoenen zijn ideaal voor je snellere runs of ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
WFCXCW3B
Merk
New Balance
Kleur
Multi
Artikelgroep
Allround hardloopschoenen
Schoentype
Neutraal
Offset
6 mm
Gewicht
ca. 210 gram
Geslacht
Dames
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving New Balance FuelCell Rebel v3 Dames

De New Balance FuelCell Rebel v3 zijn neutrale hardloopschoenen. Deze lichtgewicht hardloopschoenen zijn ideaal voor je snellere runs of intensievere work-outs. Het bovenwerk bestaat uit een combinatie van Mesh-materiaal voor een ademend vermogen en van een synthetisch materiaal voor meer structuur. Die structuur in het bovenwerk geeft ondersteuning aan de voeten. Hierdoor blijven ze goed op hun plaats tijdens het lopen.

Het bovenwerk is geïnspireerd op de SuperComp Trainer; het is een lichtgewicht lace knit materiaal met een deels vaste tong voor een compacte fit.

De tussenzool is gemaakt van hetzelfde materiaal als de Rebel v2 maar heeft een hogere stack height en een bredere basis op de middenvoet. De dikkere tussenzool in de RC Elite v3 geeft de mogelijkheid een hoger verschil aan de Carbon plaat mee te geven. Dit geeft een agressiever en sneller gevoel. Het lijkt alsof de schoenen je voorwaarts duwen tijdens het lopen. De wedstrijdschoenen zijn iets zwaarder geworden, maar dit merk je niet dankzij dat voorwaarts stuwende gevoel. Het rubber onder de voorvoet is anders vorm gegeven, maar geeft nog steeds voldoende grip.

De slijtzool is gemaakt van ‘Lightweight solid rubber’ en deze combinatie zorgt ervoor dat het materiaal licht, maar tegelijkertijd ook slijtvast is.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23683klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.