On Cloudboom Echo 3 Heren

MSRP € 299,95
Vanaf: € 239,95
Gratis verzending
 • De On Cloudboom Echo 3 is een snelle schoen gemaakt voor hardlopers die het beste willen van hun trainingen en wedstrijden. Snelle tijden lopen op afstanden tot de marathon is gemakkelijk met de Cloudboom Echo, die daarnaast ook goed is voor lange duurlopen in een hoger tempo. Versnel naar de overwinning met deze wedstrijdschoen, ontworpen voor topprestaties tijdens iedere race!

  Tussenzool

  De Cloudboom Echo 3 heeft het vernieuwde Helion™ X1-superfoam. Ook als je het tijdens je run zwaarder krijgt, biedt Helion™ X1-superfoam ​​hoge mate van energieteruggave, zodat je op snelheid kunt blijven rennen. De geïmplementeerde carbonplaat zal jouw hardloopervaring een snelheidsboost geven en voor extra stabiliteit zorgen. Deze plaat over de gehele lengte stuwt je voorwaarts en maakt je passen langer. De carbonplaat van de schoen heeft een gebogen constructie (rocker-vorm), zodat je op de voorvoet meer foam voelt. Doordat de carbonschoen in de teen omhoog gericht staat zal je voet automatisch afwikkelen. Dit resulteert in een soepele afwikkeling van hak naar voorvoet. Ten slotte is de kenmerkende CloudTec®-technologie gebruikt. De cloud-elementen die je in de zool ziet zitten vouwen zich diagonaal samen terwijl je hardloopt, dit creëert fijne demping en een energieke afzet.

  Bovenwerk

  Voor het bovenwerk heeft On gebruik gemaakt van microvezel, wat zorgt voor een optimale ventilatie voor jouw voeten. Bovendien zal dit materiaal minder water opnemen zodat je voeten droog en comfortabel blijven in alle omstandigheden. Als je dus in de regen loopt, behoud je het lichtgewicht gevoel aan jouw voeten. De gebreide tong maakt het bovenwerk compleet en geeft je voeten een stevige, nauwsluitende pasvorm.

  Slijtzool

  Met een rubberen slijtzool zorgt de schoen voor goede grip en tractie tijdens het hardlopen. De griprubberverbinding om de buitenzool is ontwikkeld met een verbeterd tractiepatroon, voor meer grip tijdens je run. Door de buitenzool kan je vol vertrouwen op snelheid hardlopen zonder te hoeven nadenken of je grip verliest, ook tijdens regenachtige dagen. Je voelt dat elke stap je dichter bij de finish brengt in de On Cloudboom Echo 3, met maximale grip, optimale demping en een lichtgewicht ontwerp.
 • Artikelnummer:3MD10592485
  Merk:On
  Kleur:Rood
  Artikelgroep:Wedstrijdschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:28 mm
  Hielhoogte:37 mm
  Offset:9 mm
  Gewicht:ca. 215 gram
  Geslacht:Heren
  Collecties:On Cloudboom Echo
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor