adidas 4DFWD 3 Dames

Vanaf € 219,95
Gratis verzending
 • adidas 4DFWD 3 Dames
 • adidas 4DFWD 3 Dames
 • adidas 4DFWD 3 Dames
 • adidas 4DFWD 3 Dames
Of je nu traint voor een marathon of gewoon geniet van een ontspannen rondje hardlopen, de adidas 4DFWD 3 is de ideale allround ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
ID3499
Merk
adidas
Kleur
Groen
Artikelgroep
Allround hardloopschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
12.7 mm
Hielhoogte
24 mm
Offset
11.3 mm
Gewicht
ca. 291 gram
Geslacht
Dames
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving adidas 4DFWD 3 Dames

Of je nu traint voor een marathon of gewoon geniet van een ontspannen rondje hardlopen, de adidas 4DFWD 3 is de ideale allround hardloopschoen voor de neutrale loper. De 4DFWD is de perfecte schoen voor lange runs. Dit model is geschikt voor zowel beginnende als ervaren hardlopers. Kies voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid met deze allround hardloopschoen!

Tussenzool

Dit model beschikt over een uniek, 3D-geprinte performance-middenzool, genaamd de 4DFWD-middenzool. Deze middenzool vermindert de remkracht bij iedere stap die je zet en zorgt er juist voor dat de impact omgezet wordt in een voorwaartse beweging. De FWD-afkorting in de naam staat dan ook voor ‘forward'. De tussenzool bestaat uit een matrix van individuele elementen. Deze elementen geven de open structuur aan de tussenzool en werken samen tijdens het lopen.

Bovenwerk

90% van de materialen die worden gebruikt in het PRIMEKNIT+ bovenwerk van de 4DFWD zijn gerecycled. Het High Performance-bovenwerk omsluit de voeten comfortabel zonder ze te beperken. Doordat het bovenwerk naadloos is, biedt het veel instapcomfort en draaggemak.

Slijtzool

Dit model beschikt over premium Continental™ Rubber, een innovatief type rubber dat goede gripe en tractie biedt bij iedere stap die je zet. De adidas 4DFWD 3 is de allrounder die jouw loopervaring zal boosten!

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23994klanten hebben een review geschreven