adidas 4DFWD 3 Dames

Gratis verzending
 • Welk hardloopniveau je ook hebt, de adidas 4DFWD 3 is de ideale neutrale allround schoen. Deze schoen kan elk tempo aan dat je loopt, of het nu gaat om een snelle run van 5 km of een lange run. Ga voor een compleet nieuwe hardloopervaring met deze allround hardloopschoen!

  Tussenzool

  De adidas 4DFWD middenzool is ontworpen om jou als hardloper een voorwaartse afzet te geven. Deze zool van adidas is 3D-geprint en geeft een innovatief karakter. De unieke middelzool zorgt voor minder remkracht bij de stappen die je zet en zet de impact van een stap juist om in een voorwaartse beweging. De schoen duwt je bij ieder stap naar voren, voor een soepele transitie en een unieke voetafwikkeling.

  Bovenwerk

  De 4DFWD heeft een PRIMEKNIT+ bovenwerk dat voor 90% is gemaakt van gerecyclede materialen. Met een High Performance bovenwerk biedt de schoen veel instapcomfort en draaggemak omdat het uit één naadloos geheel bestaat.

  Slijtzool

  De Premium Continental™ Rubber-slijtzool voorkomt dat je uitglijdt op zowel droog als nat terrein en bijt zich vast in de ondergrond. De adidas 4DFWD 3 gaat jou helpen om je doelen te bereiken!
 • Artikelnummer:IG8998
  Merk:adidas
  Kleur:Zwart
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:12.7 mm
  Hielhoogte:24 mm
  Offset:11.3 mm
  Gewicht:ca. 291 gram
  Geslacht:Dames