adidas Adistar 2 Dames

MSRP € 139,95
Vanaf: € 83,95
Gratis verzending
 • Welk hardloopniveau je ook hebt, de adidas Adistar 2 is de ideale neutrale allround schoen. Een perfecte schoen voor lange runs, de Adistar is geschikt voor hardlopers van alle niveaus. Kies voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid met deze allround hardloopschoen!

  Dit product maakt deel uit van de Run for the Oceans-collectie van adidas en is gemaakt van garen gemaakt met Parley Ocean Plastic: gerecycled plastic afval dat is onderschept van afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kustlijnen dat vervuiling van onze oceanen voorkomt.

  Tussenzool

  Er zijn twee soorten Repetitor-foams in de tussenzool. In de hiel beschermt de Repetitor+ foam de hiel bij het eerste contact met de grond en ondersteunt het de voet tijdens het lopen, terwijl de Repetitor-foam in de middenvoet en voorvoet zorgt voor een responsiever gevoel en een energieke afzet. De Repetitor tussenzool heeft een dubbele dichtheid, dit is de Dual-Density. Hierbij is een hard Repetitor-blokje aan de binnenkant van de schoen geplaatst voor de juiste ondersteuning tijdens het hardlopen.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk van mesh zorgt ervoor dat de Adistar zeer luchtdoorlatend is.

  Slijtzool

  De Premium Continental™ Rubber-slijtzool voorkomt dat je uitglijdt op zowel droog als nat terrein en bijt zich vast in de ondergrond. Trek je adidas Adistar 2 schoenen aan en bereid je voor om je grenzen te verleggen!
 • Artikelnummer:ID1730
  Merk:adidas
  Kleur:Creme
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:30 mm
  Hielhoogte:36 mm
  Offset:6 mm
  Gewicht:ca. 319 gram
  Geslacht:Dames
  Collecties:adidas Adistar
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor