SHOPPING MARATHON DEALS KORTINGEN TOT WEL 42% ⟩

adidas Adizero Avanti TYO Unisex

Vanaf € 143,96 MSRP: Normale prijs € 179,95
Gratis verzending
 • adidas Adizero Avanti TYO Unisex
 • adidas Adizero Avanti TYO Unisex
 • adidas Adizero Avanti TYO Unisex
 • adidas Adizero Avanti TYO Unisex
De adidas Adizero Avanti TYO voor zowel dames als heren zijn spikes voor de middellange tot lange afstanden. Wil je een nieuw PR lopen op ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
GV9073
Merk
adidas
Kleur
Groen
Artikelgroep
Spikes
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
19 mm
Hielhoogte
27 mm
Offset
8 mm
Gewicht
ca. 138 gram
Geslacht
Unisex
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving adidas Adizero Avanti TYO Unisex

De adidas Adizero Avanti TYO voor zowel dames als heren zijn spikes voor de middellange tot lange afstanden. Wil je een nieuw PR lopen op afstanden van 5 tot 10 km? Dan is de Avanti TYO een goede keuze. Je voeten blijven koel terwijl jij snelheid maakt dankzij het Primegreen bovenwerk. Dankzij de vele perforaties komt er veel lucht door het bovenwerk heen. Ook houdt het amper vocht vast, waardoor de schoenen niet verzwaren bij flinke transpiratie. Dit bovenwerk geeft niet alleen steun en vertrouwen tijdens het lopen, maar ook een goed gevoel dankzij het gebruik van gerecyclede high-performance materialen. Aan de binnenzijde van het bovenwerk bevindt zich een systeem wat een verankerd gevoel geeft als je de schoenen aantrekt.

De Adizero-lijn van adidas staat voor snelheid en een extreem licht gewicht. De Avanti TYO laat jou je nieuwe record lopen dankzij de Lightstrike Pro-tussenzool. Dit materiaal is het meest veerkrachtige dempingsmateriaal van adidas. Hierdoor krijg je bij iedere pas energie terug en blijven je benen langer fris. Loop dus met meer energie over die finishlijn. Om die snelheid en energie richting te geven, heb je grip nodig. Het ruitpatroon onder de voorvoet geeft grip, terwijl de zes in te draaien spikepuntjes de nodige tractie op zich nemen. Met de adidas Adizero Avanti TYO ben je klaar voor de (wed)strijd.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23683klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.