adidas Adizero Boston 12 Dames

Gratis verzending
 • De adidas Adizero Boston 12 is de schoen die je nodig hebt als je op zoek bent naar een neutrale allround hardloopschoen. Deze schoen is niet alleen uitstekend geschikt voor dagelijkse runs, maar is ook uitstekend geschikt voor tempo- en intervaltraining door het snelle karakter van de schoen. Ga voor een compleet nieuwe hardloopervaring met deze allround hardloopschoen!

  Dit product maakt deel uit van adidas haar Primegreen-label. Primegreen bestaat uit een reeks high-performance materialen, gemaakt van gerecyclede componenten om een duurzamer product te kunnen leveren.

  Tussenzool

  Met Lightstrike 2.0- en Lightstrike Pro-foam in de tussenzool biedt de schoen verhoogde energieteruggave. Adizero Boston kan worden gebruikt voor tempotrainingen en wedstrijden vanwege de combinatie van foammaterialen. Lightstrike Pro-foam zorgt voor hoog energierendement, terwijl Lightstrike 2.0 foam zorgt voor stabiliteit en goed contact met de grond bij iedere stap die je zet. De adidas Adizero Boston is uitgerust met EnergyRods 2.0, dit zijn carbon buisjes. De Energy Rods in de slijtzool spiegelen de middenvoetbeentjes en volgen zo de anatomie van de voorvoet. Deze verminderen het energieverlies bij de teenafzet. Hierdoor is het energierendement zo groot mogelijk en dit zorgt voor een explosieve afzet naar de voorvoet.

  Bovenwerk

  Het Engineered Mesh bovenwerk biedt ondersteuning op strategische plekken rondom de middenvoet en heeft een hoog ademend vermogen in de voorvoet. In het bovenwerk gebruikt adidas ook 50% gerecyclede materialen om de impact op het milieu te verminderen.

  Slijtzool

  Premium Continental™ Rubber als slijtzool brengt je verder. Dit type rubber zorgt voor goede grip, ongeacht de omstandigheden tijdens het hardlopen. Loop je eigen tempo op de adidas Adizero Boston 12 en verleg je grenzen!
 • Artikelnummer:IF8170
  Merk:adidas
  Kleur:Blauw
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:30.5 mm
  Hielhoogte:37 mm
  Offset:6.5 mm
  Geslacht:Dames
  Collecties:Adizero Boston
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor