adidas Adizero Boston 12 Heren

Gratis verzending
 • De adidas Adizero Boston 12 is de schoen die je nodig hebt als je op zoek bent naar een neutrale allround hardloopschoen. Het is een uitstekende hardloopschoen voor dagelijkse runs, maar door zijn snelle karakter ideaal voor tempo- en intervaltrainingen. Ervaar het perfecte balans tussen demping en responsiviteit met deze allround hardloopschoen!

  Dit product maakt deel uit van adidas haar Primegreen-label. Primegreen bestaat uit een reeks high-performance materialen, gemaakt van gerecyclede componenten om een duurzamer product te kunnen leveren.

  Tussenzool

  Met Lightstrike 2.0- en Lightstrike Pro-foam in de tussenzool biedt de schoen verhoogde energieteruggave. Adizero Boston kan worden gebruikt voor tempotrainingen en wedstrijden vanwege de combinatie van foammaterialen. Lightstrike Pro-foam zorgt voor hoog energierendement, terwijl Lightstrike 2.0 foam zorgt voor stabiliteit en goed contact met de grond bij iedere stap die je zet. In de adidas Adizero Boston zit EnergyRods 2.0, die de middenvoetsbeentjes weerspiegelen en de anatomie van de voorvoet volgen. Dit vermindert het energieverlies bij het afzetten. Hierdoor is het energierendement extreem hoog en dit zorgt voor een explosieve afzet naar de voorvoet.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk is gemaakt van technisch gebreid mesh. Door het ademende vermogen van het bovenwerk blijven je voeten comfortabel. Het bovenwerk bestaat verder voor 50% uit gerecyclede materialen. Onder andere op deze manier probeert adidas zijn producten steeds duurzamer te maken.

  Slijtzool

  Bij iedere stap die je zet is het van belang om goede grip te hebben en hiervoor heeft dit model de beschikking over premium Continental™ Rubber. Dit type rubber biedt superieure grip en tractie bij ieder type run. Loop je eigen tempo op de adidas Adizero Boston 12 en verleg je grenzen!
 • Artikelnummer:HP9705
  Merk:adidas
  Kleur:Geel
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:30.5 mm
  Hielhoogte:37 mm
  Offset:6.5 mm
  Geslacht:Heren
  Collecties:Adizero Boston
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor