adidas Adizero Boston 12 Heren

Gratis verzending
 • De adidas Adizero Boston 12 is een neutrale allround hardloopschoen die perfect is voor je dagelijkse run. De Adizero Boston is een uitstekende schoen voor dagelijkse runs, maar ook voor tempo- en intervaltraining door het snelle karakter van de schoen. Ga voor een compleet nieuwe hardloopervaring met deze allround hardloopschoen!

  Dit product maakt deel uit van adidas haar Primegreen-label. Primegreen bestaat uit een reeks high-performance materialen, gemaakt van gerecyclede componenten om een duurzamer product te kunnen leveren.

  Tussenzool

  Met Lightstrike 2.0- en Lightstrike Pro-foam in de tussenzool biedt de schoen verhoogde energieteruggave. Adizero Boston kan worden gebruikt voor tempotrainingen en wedstrijden vanwege de combinatie van foammaterialen. Lightstrike Pro-foam zorgt voor hoog energierendement, terwijl Lightstrike 2.0 foam zorgt voor stabiliteit en goed contact met de grond bij iedere stap die je zet. De adidas Adizero Boston heeft EnergyRods 2.0, carbonbuisjes die de middenvoetsbeentjes weerspiegelen en de anatomie van de voorvoet volgen. De Energy Rods verminderen het energieverlies bij het afzetten. Hierdoor is het energierendement hoog en dit zorgt voor een explosieve afzet naar de voorvoet.

  Bovenwerk

  Op strategische plekken geeft het Engineered Mesh bovenwerk flexibiliteit en ademend vermogen terwijl op andere plekken de schoen wat strakker zit. De schoen is wat strakker rondom de middenvoet voor een veilig en ondersteunend gevoel. Het bovenwerk bestaat verder voor 50% uit gerecyclede materialen. Onder andere op deze manier probeert adidas zijn producten steeds duurzamer te maken.

  Slijtzool

  De Premium Continental™ Rubber-slijtzool voorkomt dat je uitglijdt op zowel droog als nat terrein en bijt zich vast in de ondergrond. Start je hardloopsessie met de adidas Adizero Boston 12 en streef je doelen na!
 • Artikelnummer:ID4234
  Merk:adidas
  Kleur:Zwart
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Voorvoethoogte:30.5 mm
  Hielhoogte:37 mm
  Offset:6.5 mm
  Geslacht:Heren
  Discipline:Allround