adidas Adizero Prime SP 2 Unisex

MSRP € 199,95
Vanaf: € 179,95
Gratis verzending
 • De adidas Adizero Prime SP 2 is een speciaal voor de sprint ontwikkelde unisex lichtgewicht spike. De spike komt het beste tot zijn recht op de korte afstanden van 60 tot en met 400 meter. De spike is ontwerpen om de enorme krachten die bij het sprinten vrijkomen te weerstaan en jouw PR's keer op keer weer te verbeteren. Breng je prestaties naar een hoger niveau, word competitief en breek records met deze fantastische spike.

  Zool

  Onder de voorvoet van de Adizero Prime SP spikes bevindt zich een Nano-spikeplaat van carbon en nylon. De Nano-spikesplaat verhoogt de stijfheid van de sprintplaat en zorgt tegelijkertijd voor een groter gevoel van explosiviteit en hogere energieteruggave omdat de focus uitsluitend op de voorvoet ligt. Door de hele voet te laten zakken gaat er geen energie verloren. Deze schoen is verder uitgerust met adidas haar ultralichte Lightstrike Pro-foam. De Lightstrike Pro-foam is een foam die veel energie teruggeeft tijdens iedere stap die je zet. De foam zorgt voor een hoogwaardig comfort en is een ideale foam is ideaal voor je wedstrijden. De perfecte combinatie van spikeplaat en foam maakt deze schoen een echte snelheidsduivel.

  Bovenwerk

  Deze schoen is zeer ademend dankzij het bovenwerk van mesh. Het bovenwerk bestaat voor 50% uit gerecyclede materialen. Onder andere op deze manier probeert adidas zijn producten steeds duurzamer te maken. Deze spikes helpen je om op je best te presteren!

  Bij deze spike worden er standaard spikepuntjes en een sleutel meegeleverd.
 • Artikelnummer:IE5485
  Merk:adidas
  Kleur:Wit
  Artikelgroep:Spikes
  Schoentype:Neutraal
  Gewicht:ca. 119 gram
  Geslacht:Unisex
  Discipline:Sprint
  Collecties:adidas Adizero Prime
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor