adidas Adizero Prime SP 2 Unisex

Vanaf € 199,95
Gratis verzending
 • adidas Adizero Prime SP 2 Unisex
 • adidas Adizero Prime SP 2 Unisex
 • adidas Adizero Prime SP 2 Unisex
De adidas Adizero Prime 2 SP is een speciaal voor de sprint ontwikkelde unisex lichtgewicht spike. De spike komt het beste tot zijn ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
IE5485
Merk
adidas
Kleur
Wit
Artikelgroep
Spikes
Schoentype
Neutraal
Gewicht
ca. 119 gram
Geslacht
Unisex
Discipline
Sprint
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving adidas Adizero Prime SP 2 Unisex

De adidas Adizero Prime 2 SP is een speciaal voor de sprint ontwikkelde unisex lichtgewicht spike. De spike komt het beste tot zijn recht op de korte afstanden van 60 tot en met 400 meter. De spike is ontwerpen om de enorme krachten die bij het sprinten vrijkomen te weerstaan en jouw PR's keer op keer weer te verbeteren. Breng je prestaties naar een hoger niveau, word competitief en breek records met deze fantastische spike.

Zool

Onder de voorvoet van de Adizero Prime SP spikes bevindt zich een Nano-spikeplaat gemaakt van carbon en nylon. De Nano-spikeplaat verhoogt de stijfheid van de sprintplaat en zorgt tegelijkertijd voor een groter gevoel van explosiviteit en hogere energieteruggave omdat de focus uitsluitend op de voorvoet ligt. Door de hele voet te laten zakken gaat er geen energie verloren. Deze schoen is verder uitgerust met adidas haar ultralichte Lightstrike Pro-foam. De Lightstrike Pro-foam is een foam die veel energie teruggeeft tijdens iedere stap die je zet. De foam zorgt voor een hoogwaardig comfort en is een ideale foam is ideaal voor je wedstrijden. De perfecte combinatie van spikeplaat en foam maakt deze schoen een echte snelheidsduivel.

Bovenwerk

Hardlopen met de Adizero Prime SP is comfortabel door het mesh bovenwerk, dat voor veel ventilatie zorgt. In het bovenwerk gebruikt adidas ook 50% gerecyclede materialen om de impact op het milieu te verminderen. Deze spikes helpen je om op je best te presteren!

Bij deze spike worden er standaard spikepuntjes en een sleutel meegeleverd.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23994klanten hebben een review geschreven