adidas Adizero SL Kinderen

Vanaf € 99,95
Gratis verzending
De adidas Adizero SL is een allround hardloopschoen voor kinderen met een neutrale afwikkeling. De Adizero SL is een ideale hardloopschoen ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
IG7857
Merk
adidas
Kleur
Zwart
Artikelgroep
Allround hardloopschoenen
Schoentype
Neutraal
Voorvoethoogte
24.5 mm
Hielhoogte
33 mm
Offset
8.5 mm
Geslacht
Kinderen
Discipline
Allround
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving adidas Adizero SL Kinderen

De adidas Adizero SL is een allround hardloopschoen voor kinderen met een neutrale afwikkeling. De Adizero SL is een ideale hardloopschoen om te gebruiken voor korte en lange snelle trainingen. Door zijn lage gewicht en Lightstrike Pro demping is dit ook een geschikte wedstrijdschoen.

Het Engineered Mesh-bovenwerk bestaat voor 50% uit gerecyclede materialen. Daarmee probeert adidas een einde te maken aan het verminderen van plastic afval. Dit bovenwerk biedt veel comfort en zorgt voor veel ademend vermogen. De hielkap is deels met extra voering afgewerkt en de schoenlip is zacht zodat je een aangenaam pascomfort krijgt.

De tussenzool bestaat uit lightstrike EVA over de gehele zool en het Lightstrike Pro in de voorvoet. Het Lightstrike EVA heeft als eigenschap dat het comfort en stabiliteit geeft terwijl Lightstrike PRO zorgt voor een maximale energieteruggave. Tijdens het lopen van korte en lange afstanden heb je daardoor een comfortabele loopervaring, maar ook kan je de snelheid langer vasthouden. De Adizero SL maakt onderdeel uit van de snelle Adizero collectie waaronder ook de Boston en Adios Pro vallen.

De slijtzool heeft op strategische plekken veel rubber voor een optimale duurzaamheid en tractie. Dit rubber geeft een goede grip in natte en droge omstandigheden.

Met de adidas Adizero SL haal je een snelle trainingsschoen in huis die jou ook nieuwe persoonlijke records kan opleveren. De adidas Adizero SL is te vergelijken met de HOKA Mach en de ASICS Magic Speed, wat beiden snelle trainingsschoenen zijn.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23771klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.