adidas Adizero Throwstar Unisex

Vanaf € 159,95
Gratis verzending
 • adidas Adizero Throwstar Unisex
 • adidas Adizero Throwstar Unisex
De adidas Adizero Throwstar is een neutrale schoen speciaal ontwikkeld voor werpevenementen in de atletiek, zoals kogelstoten en ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
ID7238
Merk
adidas
Kleur
Wit
Artikelgroep
Spikes
Schoentype
Neutraal
Gewicht
ca. 231 gram
Geslacht
Unisex
Discipline
Werp
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving adidas Adizero Throwstar Unisex

De adidas Adizero Throwstar is een neutrale schoen speciaal ontwikkeld voor werpevenementen in de atletiek, zoals kogelstoten en discuswerpen. Door de afgeronde randen van de schoenen is het gemakkelijker om te draaien, waardoor de gewrichtsbelasting wordt verminderd. Door geavanceerde materialen te combineren met een doordacht ontwerp, voel je een ongekende stabiliteit en explosiviteit bij elke worp, wat je zelfvertrouwen en precisie vergroot. Met deze fantastische atletiekschoen kun je je prestaties verbeteren, competitief worden en je records breken.

Zool

De rubberen slijtzool met textuur zorgt voor extra grip en geeft jou de grip die je nodig hebt bij zwaardere weersomstandigheden. De veelzijdige grip op de zool zorgt ervoor dat je optimaal kan presteren wanneer het er om draait. Naast goede grip door de slijztool zorgt het Bounce-foam voor goede demping en energieteruggave bij iedere stap die je zet.

Bovenwerk

Het Adizero Throwstar is omhulst met een flexibel bovenwerk van textiel. Het bovenwerk is lichtgewicht en biedt doelgerichte ondersteuning. De vetersluiting met klittenband zorgt voor extra stabiliteit tijdens je wedstrijden en geeft je een goed lockdown gevoel. Breek records en verbeter je prestaties met deze fantastische schoen.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23994klanten hebben een review geschreven