adidas SolarControl 2 Heren

Gratis verzending
 • Kies voor de adidas Solarcontrol 2 en ervaar de perfecte combinatie van comfort en prestaties tijdens het hardlopen met deze anipronatie allround hardloopschoen. 10 km of langer hardlopen; de Solarcontrol is de perfecte schoen voor je lange runs. De schoen is geschikt voor zowel beginnende als ervaren hardlopers. Kies voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid met deze allround hardloopschoen!

  Dit product maakt deel uit van de Run for the Oceans-collectie van adidas en is gemaakt van garen gemaakt met Parley Ocean Plastic: gerecycled plastic afval dat is onderschept van afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kustlijnen dat vervuiling van onze oceanen voorkomt.

  Tussenzool

  Goede demping krijgt deze schoen door het BOOST-dempingsmateriaal. Daarnaast zorgt het foam voor een zeer comfortabel voetbed. De honderden samengesmolten BOOST-capsules zorgen bovendien voor ongelooflijke energieteruggave. Dankzij het LEP 2.0 systeem (Linear Energy Push) zijn de midden- en voorvoet iets stijver. Hierdoor gebruik je minder energie per stap en krijg je een extra zetje tijdens je afzet. Dankzij het Controlplatform van EVA materiaal krijgt de enkel nog meer ondersteuning. Dit is ideaal bij lange runs waar je door vermoeidheid soms wat meer ondersteuning nodig hebt.

  Bovenwerk

  Het bovenwerk van mesh maakt de Solarcontrol zeer ademend en zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het hardlopen. In het bovenwerk gebruikt adidas ook 50% gerecyclede materialen om de impact op het milieu te verminderen.

  Slijtzool

  Dit model beschikt over premium Continental™ Rubber, een innovatief type rubber dat goede gripe en tractie biedt bij iedere stap die je zet. Het Crash Pad op de hiel is dikker gemaakt om de slijtage bij een haklanding te verminderen. Op sommige plekken is minder rubber geplaatst voor de perfecte afwikkeling. De adidas Solarcontrol 2 gaat jou helpen om je doelen te bereiken!
 • Artikelnummer:HP9648
  Merk:adidas
  Kleur:Zwart
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Antipronatie
  Voorvoethoogte:19.5 mm
  Hielhoogte:29.5 mm
  Offset:10 mm
  Geslacht:Heren
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor