adidas Supernova Stride Dames

Vanaf: € 109,95
Gratis verzending
 • Voor de neutrale hardloper is de adidas Supernova Stride de ideale allround hardloopschoen. Een perfecte schoen voor lange runs, de Supernova Stride is geschikt voor hardlopers van alle niveaus. Kies voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid met deze allround hardloopschoen!

  Tussenzool

  De tussenzool is gemaakt van Dreamstrike +, een op PEBA-gebaseerd foam, wat zorgt voor een goed gedempte en soepele rit. Het foam is voor 20% gemaakt van biologisch materiaal en iets steviger dan Lightstrike Pro. Dreamstrike + is veerkrachtig, soepel en blijft responsief tijdens het lopen. Daarnaast zorgen de Bottom-Loaded Support Rods voor een natuurlijke ervaring aan de onderkant van de voet. Het creëert een tandem van steun en overgang onder de voeten. Om het af te maken zijn de schoenen voorzien van een Comfort Heel Fit, waarbij gebruik wordt gemaakt van dempend schuim en zacht textiel, ontworpen voor maximaal comfort en ondersteuning.

  Bovenwerk

  De Supernova Stride heeft een engineered sandwich mesh bovenwerk. Dit type bovenwerk biedt een zeer hoog ademend vermogen, veel flexibiliteit en is bovendien gemaakt van gerecycled materiaal. Door voor gerecycled materiaal te kiezen, kunnen materialen hergebruikt worden die al zijn gemaakt, wat helpt om afval te verminderen. De keuze voor hernieuwbare materialen zal helpen om de afhankelijkheid van eindige hulpbronnen te verminderen.

  Slijtzool

  De buitenzool van de Supernova Stride bestaat uit ADIWEAR™-rubber en biedt duurzame tractie. Dit soort rubber is extreem duurzaam en wordt voornamelijk gebruikt op de buitenkant van de zool, waar het materiaal het meest vatbaar is voor slijtage. Hierdoor kun je langer genieten van de schoen, aangezien het langer duurt voordat de zool slijt. Start je hardloopsessie met de adidas Supernova Stride en streef je doelen na!
 • Artikelnummer:IG8290
  Merk:adidas
  Kleur:Zwart
  Artikelgroep:Allround hardloopschoenen
  Schoentype:Neutraal
  Offset:10 mm
  Gewicht:ca. 224 gram
  Geslacht:Dames
  Collecties:adidas Supernova
Vind de juiste hardloopschoenen chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor